19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakan Işık DARICA EHL-İ BEYT DERNEĞİ'ne Geldi

Darıca 25.03.2017 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık DARICA EHL-İ BEYT DERNEĞİ'ne Geldi

Cumartesi gününü Darıca Bölgesine ayıran Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ziyaret programları kapsamında Darıca Ehl-i Beyt Derneği'ne de geldi:

Bakan Işık'ın dernek ziyaret programında Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Osmangazi mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Bilim Teknololoji ve Sanayi Bakanlığı döneminde üretimine başlatılan yerli otomobil ve insansız hava aracı ile ilgili vatandaşlara bilgi aktarımında bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık daha sonra refarandum üzerine vatandaşllardan gelen soruları cevaplandırdi. Haber: Adnan Ayvaz
Cumartesi gününü Darıca Bölgesine ayıran Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ziyaret programları kapsamında Darıca Ehl-i Beyt Derneği'ne de geldi:

Bakan Işık'ın dernek ziyaret programında Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Osmangazi mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Bilim Teknololoji ve Sanayi Bakanlığı döneminde üretimine başlatılan yerli otomobil ve insansız hava aracı ile ilgili vatandaşlara bilgi aktarımında bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık daha sonra refarandum üzerine vatandaşllardan gelen soruları cevaplandırdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.