Bakan Işık, hafta sonunu ilimizde geçirdi

Kocaeli 06.02.2017 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık, hafta sonunu ilimizde geçirdi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yoğun gündemin arasında referandum çalışmaları için hafta sonunu ilimizde geçirdi Kaynak: Bakan Işık, hafta sonunu ilimizde geçirdi

İzmit ve Gebze’de katıldığı toplantılarda önemli mesajlar veren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, referandumun Türkiye’nin geleceği için önemine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız bunu kendisi için istiyor olsaydı, her türlü yetkinin verilip, hiçbir sorumluluk taşımayan bugünkü yasanın değişmesini istemezdi” dedi.   İZMİT’TE İL İSTİŞARE TOPLANTISI Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, cumartesi günü geldiği İzmit’te Seka Park Restoran’da düzenlenen İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve milletvekillerinin de bulunduğu toplantıda partinin kuruluşundan bu yana ilimizde görev almış eski belediye başkanları, il ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 170 kişi buluştu. Bakan Işık, İzmit Cedit Mahallesi’nde bulunan 40 yıllık Arzum Pastanesi’ne de gitti. Lise döneminde bu pastanenin uğrak yeri olduğunu belirtti.   Bakan Işık, İzmit'te lise günlerinde sürekli uğrak yeri olan Arzum Pastanesi'ni de ziyaret etti. Pastahanenin sevilen ismi Selamet Uzun'un yakın ilgisiyle karşılaştı.   GEBZE’DE GENÇLERLE BULUŞTU Bakan Işık’ın pazar mesaisi de yoğun geçti. Gebze Gaziler Dağı’nda Başkan Karaosmanoğlu, İl Başkanı Ceyhan, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve İl Gençlik Kolları’yla birlikte “Anayasaya evet” yürüyüşü yaptı. Buradan Gebze Gençlik Kolları’nın ahde vefa programına giden Işık, Anayasa değişikliği ve FETÖ operasyonlarıyla birlikte Kartepe’de yapılacak Yeni Adalet Sarayı hakkında da önemli açıklamalar yaptı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yoğun gündemin arasında referandum çalışmaları için hafta sonunu ilimizde geçirdi Kaynak: Bakan Işık, hafta sonunu ilimizde geçirdi

İzmit ve Gebze’de katıldığı toplantılarda önemli mesajlar veren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, referandumun Türkiye’nin geleceği için önemine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız bunu kendisi için istiyor olsaydı, her türlü yetkinin verilip, hiçbir sorumluluk taşımayan bugünkü yasanın değişmesini istemezdi” dedi.

 

İZMİT’TE İL İSTİŞARE TOPLANTISI

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, cumartesi günü geldiği İzmit’te Seka Park Restoran’da düzenlenen İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve milletvekillerinin de bulunduğu toplantıda partinin kuruluşundan bu yana ilimizde görev almış eski belediye başkanları, il ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 170 kişi buluştu. Bakan Işık, İzmit Cedit Mahallesi’nde bulunan 40 yıllık Arzum Pastanesi’ne de gitti. Lise döneminde bu pastanenin uğrak yeri olduğunu belirtti.

 

15d050f0-e3f8-4b7c-adf6-471972e397a6__ea431799-b7c5-4429-9190-22159d16c3a5.jpg
Bakan Işık, İzmit'te lise günlerinde sürekli uğrak yeri olan Arzum Pastanesi'ni de ziyaret etti. Pastahanenin sevilen ismi Selamet Uzun'un yakın ilgisiyle karşılaştı.

 

GEBZE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Bakan Işık’ın pazar mesaisi de yoğun geçti. Gebze Gaziler Dağı’nda Başkan Karaosmanoğlu, İl Başkanı Ceyhan, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve İl Gençlik Kolları’yla birlikte “Anayasaya evet” yürüyüşü yaptı. Buradan Gebze Gençlik Kolları’nın ahde vefa programına giden Işık, Anayasa değişikliği ve FETÖ operasyonlarıyla birlikte Kartepe’de yapılacak Yeni Adalet Sarayı hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.