Bakan Işık, Karabacak ile beraber...

Darıca 04.05.2015 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık, Karabacak ile beraber...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın nikahlarını kıydığı bir çifte şahitlik yaptı.

Darıca'da yeni dünya evine giren bir çiftin nikah törenine Kocaeli protokolünden geniş katılım oldu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydığı nikahın şahitleri arasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yer aldı. Düğün merasiminde katılarak genç çiftlere mutluluklar dileyen Bakan Işık ve beraberindekiler evlilik cüzdanını da genç çifte birlikte teslim ettiler.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın nikahlarını kıydığı bir çifte şahitlik yaptı.
Bakan Işık ve Başkan Karabacak Nikah Kıydı, Darıca'da yeni dünya evine giren bir çiftin nikah törenine Kocaeli protokolünden geniş katılım oldu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydığı nikahın şahitleri arasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yer aldı. Düğün merasiminde katılarak genç çiftlere mutluluklar dileyen Bakan Işık ve beraberindekiler evlilik cüzdanını da genç çifte birlikte teslim ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.