Bakan Işık’tan, Gülşah’a ziyaret!

Kocaeli 05.06.2017 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık’tan, Gülşah’a ziyaret!

Milli Savunma Bakanı Işık, çizdiği kara kalem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresiyle tanınan Gülşah Yağmur Yazıcı'nın evine konuk oldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile Derince ilçesinde yaşayan Yazıcı ailesine konuk olan Işık'ı, baba Şenol ve anne Sebahat Yazıcı karşıladı. Konuklarına, Gülşah Yağmur'un çizimlerini gösteren Yazıcı ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. IŞIK GÖNÜL ALDI Gülşah Yağmur Yazıcı, Bakan Işık'a çizdiği kara kalem portresini takdim etti, Işık da Yazıcı'ya bir çini vazo hediye etti. Çizdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini resmi Twitter hesabı "RT_Erdogan"ı etiketleyerek paylaşan Yazıcı, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." diye yazmış, paylaşımı gören Erdoğan da Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." karşılığını vermişti. Erdoğan, daha sonra Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmişti. 

Milli Savunma Bakanı Işık, çizdiği kara kalem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresiyle tanınan Gülşah Yağmur Yazıcı'nın evine konuk oldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile Derince ilçesinde yaşayan Yazıcı ailesine konuk olan Işık'ı, baba Şenol ve anne Sebahat Yazıcı karşıladı. Konuklarına, Gülşah Yağmur'un çizimlerini gösteren Yazıcı ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

IŞIK GÖNÜL ALDI

Gülşah Yağmur Yazıcı, Bakan Işık'a çizdiği kara kalem portresini takdim etti, Işık da Yazıcı'ya bir çini vazo hediye etti. Çizdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini resmi Twitter hesabı "RT_Erdogan"ı etiketleyerek paylaşan Yazıcı, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." diye yazmış, paylaşımı gören Erdoğan da Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." karşılığını vermişti. Erdoğan, daha sonra Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.