Bakan Arslan, rehavete kapılmayın!

Çayırova 11.04.2017 - 22:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Arslan, rehavete kapılmayın!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan ‘Kararım Evet Platformu’nun düzenlediği programda yaptığı konuşmada, “Rehavete kapılmayalım ki sahada birileri insanımızın kafasını karıştırmasınlar” dedi.

‘Gençler Kararım Evet Platformu’ Çayırova Kültür Salonu’nda bir program düzenledi. Programa Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan, AK PARTİ Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK PARTİ Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK PARTİ Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 3 MİLYON GENCE ULAŞTIK Programda ilk olarak slayt gösterisi ile başladı. Ardından ilk olarak Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir bir konuşma yaparak, “16 Nisan’da halk oylaması için sosyal medya üzerinden gençler cumhurbaşkanlığı sistemi anlatmak için yola çıktık. 3 milyon gence ulaştık. Bizim derdimiz vatandaşlara gerçekleri anlatmaktır.” dedi. İdris Demir’in konuşmasından sonra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan konuşarak, “Referanduma 5 gün var. Kampanya bitti sayılır. Herkes bir kişiye erişirse nice milyonara ulaşırız. Hava iyi evetler çok demeyin, bir oy daha ihtiyaç varmış gibi tekrar sokaklarda evlerde olalım. ÇİFT BAŞLILIKTAN KURTULACAK 3 milyon Suriyeliye kapımızı açtık. Biz ecdadımızdan bunu gördük. Geldiğimiz nokta bize yetmez. 10 kat büyümemiz lazım ki güçlü olalım. Güçlü Türkiye ile çocuklarımız yarınlarına kendinden sonralara emanet etsinler. Anayasa değişikliği ile vesayetten, oligarşi vesayetinden kurtulacağız. Çift başlılıktan kurtaracak, milletin iradesini ve beklentisine hizmet eden bu sistemi geçireceğiz. Yüzde 50’yi geçmek için bir oy bulmanız lazımsa onu siz bulmalısınız. Evet çıkacağından yana tereddüdümüz yok. Çok güçlü bir evet çıkacak. Rehavete kapılmayalım ki sahada birilerinin insanımızın kafasını karıştırmasınlar.” diye konuştu. 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan ‘Kararım Evet Platformu’nun düzenlediği programda yaptığı konuşmada, “Rehavete kapılmayalım ki sahada birileri insanımızın kafasını karıştırmasınlar” dedi.

‘Gençler Kararım Evet Platformu’ Çayırova Kültür Salonu’nda bir program düzenledi. Programa Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan, AK PARTİ Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK PARTİ Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK PARTİ Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

3 MİLYON GENCE ULAŞTIK

Programda ilk olarak slayt gösterisi ile başladı. Ardından ilk olarak Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir bir konuşma yaparak, “16 Nisan’da halk oylaması için sosyal medya üzerinden gençler cumhurbaşkanlığı sistemi anlatmak için yola çıktık. 3 milyon gence ulaştık. Bizim derdimiz vatandaşlara gerçekleri anlatmaktır.” dedi. İdris Demir’in konuşmasından sonra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Mehmet Arslan konuşarak, “Referanduma 5 gün var. Kampanya bitti sayılır. Herkes bir kişiye erişirse nice milyonara ulaşırız. Hava iyi evetler çok demeyin, bir oy daha ihtiyaç varmış gibi tekrar sokaklarda evlerde olalım.

ÇİFT BAŞLILIKTAN KURTULACAK

3 milyon Suriyeliye kapımızı açtık. Biz ecdadımızdan bunu gördük. Geldiğimiz nokta bize yetmez. 10 kat büyümemiz lazım ki güçlü olalım. Güçlü Türkiye ile çocuklarımız yarınlarına kendinden sonralara emanet etsinler. Anayasa değişikliği ile vesayetten, oligarşi vesayetinden kurtulacağız. Çift başlılıktan kurtaracak, milletin iradesini ve beklentisine hizmet eden bu sistemi geçireceğiz. Yüzde 50’yi geçmek için bir oy bulmanız lazımsa onu siz bulmalısınız. Evet çıkacağından yana tereddüdümüz yok. Çok güçlü bir evet çıkacak. Rehavete kapılmayalım ki sahada birilerinin insanımızın kafasını karıştırmasınlar.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.