Bakan Bozdağ’dan teşkilatlara övgü!

Gebze 17.03.2017 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Bozdağ’dan teşkilatlara övgü!

Kocaeli’ne gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için Kocaeli halkının daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine doğrunun yanında bir karar vereceğine güvendiğini söyledi. Kocaeli AK Parti teşkilatlarının her zaman Kocaeli halkı ile bütünleştiğini, halkında partimizin bu ilgi ve bütünleşmeyi karşılıksız bırakmadığını ifade etti. Şahsen ben, referandum da Kocaeli halkının büyük bir oranda Evet diyeceği düşüncesindeyim” dedi. AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE

Kocaeli’ne gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için Kocaeli halkının daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine doğrunun yanında bir karar vereceğine güvendiğini söyledi. Kocaeli AK Parti teşkilatlarının her zaman Kocaeli halkı ile bütünleştiğini, halkında partimizin bu ilgi ve bütünleşmeyi karşılıksız bırakmadığını ifade etti. Şahsen ben, referandum da Kocaeli halkının büyük bir oranda Evet diyeceği düşüncesindeyim” dedi.

AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.