Bakan Yıldız'dan Doğalgaz'da İndirim Sinyali

23.01.2015 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bakan Yıldız'dan Doğalgaz'da İndirim Sinyali

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgazda indirim beklentisiyle ilgili, "Son 12 yılda ilk defa, satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Habertürk TV'de soruları yanıtladı. BakanTaner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya "Biz şu anda doğalgazı 6 yıl önce 2008 Kasım ayındaki fiyatla satıyoruz. Biz bu indirimi daha önceden yapmışız demektir bu" dedi. İNDİRİM SİNYALİ VERDİ Rusya'nın yaptığı yüzde 6 indirim hatırlatılan Bakan Yıldız "Daha fazlası olsun istiyoruz, yakında açıklayacağız. Son 12 yılda ilk defa satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var" şeklinde konuştu. Yıldız, akaryakıt fiyatları ile ilgili "Depo 55 TL ucuza doluyor, vatandaşın giderinin azalması önemli. Umarım 2015'i daha düşük fiyatlarla geçiririz" ifadesini kullandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgazda indirim beklentisiyle ilgili, "Son 12 yılda ilk defa, satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Habertürk TV'de soruları yanıtladı. BakanTaner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya "Biz şu anda doğalgazı 6 yıl önce 2008 Kasım ayındaki fiyatla satıyoruz. Biz bu indirimi daha önceden yapmışız demektir bu" dedi.

İNDİRİM SİNYALİ VERDİ

Rusya'nın yaptığı yüzde 6 indirim hatırlatılan Bakan Yıldız "Daha fazlası olsun istiyoruz, yakında açıklayacağız. Son 12 yılda ilk defa satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var" şeklinde konuştu. Yıldız, akaryakıt fiyatları ile ilgili "Depo 55 TL ucuza doluyor, vatandaşın giderinin azalması önemli. Umarım 2015'i daha düşük fiyatlarla geçiririz" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.