BAL’ın KRAL’ı Gebzespor’da!

Spor 20.05.2015 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAL’ın KRAL’ı Gebzespor’da!

Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, başkanlık görevine devam etmesi halinde 2015-2016 sezonunun Gebzespor’u şekillendirmeye başladı bile. Transfer taarruzuna başlayan Başkan Çakır, geçen sezon Modafen forması giyen iki genç futbolcuyla prensipte anlaştı.

Gebzespor, transfer harekatına başladı. Mor Menekşeler, geçen sezon Modafen formasını terleten Emre Dalgalıdere ve Yunus Emre Ayaz’la prensip anlaşmasına vardı. EMRE DALGALIDERE KİMDİR? 1994 İstanbul doğumlu olan Emre Dalgalıdere, orta saha mevkiinde görev yapıyor. Emre, futbola İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 takımında merhaba dedi. Geçen sezon Gebzespor’la birlikte aynı grupta yer alan Modafen’da forma giyen Dalgalıdere, deyim yerindeyse Gebzespor’un belalısı olmuştu. Mor beyazlı temsilcimize her iki maçta da gol atan genç oyuncu, İstanbul’da oynanan ve Gebzespor’un 2-1 kazandığı maçta pnaltıdan takımının tek golünü atmıştı. Emre, ligin ikinci yarısında Gebze’de oynanan ve Gebzespor’un 4-2 kaybettiği maçta, 2 gol atarak maçın yıldızı olmuştu. Emre Dalgalıdere, geçen sezon Modafen formasıyla sahaya çıktığı 25 maçta toplamda 5 gol ve 5 asistle oynadı. YUNUS EMRE AYAZ KİMDİR? 1994 İstanbul doğumlu olan Yunus Emre Ayaz fovet mevkiinde görev yapıyor. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 9.grupta gol kralı olan Yunus Emre, Modafen formasıyla rakip ağlara 14 gol bırakmıştı. Enerjisi, çabukluğu ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken başarılı golcü, bir çok kulübün dikkatini çekmişti. Geçen sezon Gebze’de oynanan Gebzespor-Modafenspor karşılaşmasında henüz ilk dakika dolmadan rakip ağları sarsan Yunus Emre Ayvaz, tıpkı Emre Dalgalıdere gibi Gebzespor’a bir hayli zorluk çıkarmıştı. Tabiri caize istikar abidesi olan Yunus Emre, geçen seznon 26 maçta forma giydi ve 2 Bin 55 dakika sahada kaldı.
Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, başkanlık görevine devam etmesi halinde 2015-2016 sezonunun Gebzespor’u şekillendirmeye başladı bile. Transfer taarruzuna başlayan Başkan Çakır, geçen sezon Modafen forması giyen iki genç futbolcuyla prensipte anlaştı.

Gebzespor, transfer harekatına başladı. Mor Menekşeler, geçen sezon Modafen formasını terleten Emre Dalgalıdere ve Yunus Emre Ayaz’la prensip anlaşmasına vardı.

EMRE DALGALIDERE KİMDİR?

1994 İstanbul doğumlu olan Emre Dalgalıdere, orta saha mevkiinde görev yapıyor. Emre, futbola İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 takımında merhaba dedi. Geçen sezon Gebzespor’la birlikte aynı grupta yer alan Modafen’da forma giyen Dalgalıdere, deyim yerindeyse Gebzespor’un belalısı olmuştu. Mor beyazlı temsilcimize her iki maçta da gol atan genç oyuncu, İstanbul’da oynanan ve Gebzespor’un 2-1 kazandığı maçta pnaltıdan takımının tek golünü atmıştı. Emre, ligin ikinci yarısında Gebze’de oynanan ve Gebzespor’un 4-2 kaybettiği maçta, 2 gol atarak maçın yıldızı olmuştu. Emre Dalgalıdere, geçen sezon Modafen formasıyla sahaya çıktığı 25 maçta toplamda 5 gol ve 5 asistle oynadı.

YUNUS EMRE AYAZ KİMDİR?

1994 İstanbul doğumlu olan Yunus Emre Ayaz fovet mevkiinde görev yapıyor. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 9.grupta gol kralı olan Yunus Emre, Modafen formasıyla rakip ağlara 14 gol bırakmıştı. Enerjisi, çabukluğu ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken başarılı golcü, bir çok kulübün dikkatini çekmişti. Geçen sezon Gebze’de oynanan Gebzespor-Modafenspor karşılaşmasında henüz ilk dakika dolmadan rakip ağları sarsan Yunus Emre Ayvaz, tıpkı Emre Dalgalıdere gibi Gebzespor’a bir hayli zorluk çıkarmıştı. Tabiri caize istikar abidesi olan Yunus Emre, geçen seznon 26 maçta forma giydi ve 2 Bin 55 dakika sahada kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.