BAL ligi tek devreli mi oynanacak?

Spor 30.09.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BAL ligi tek devreli mi oynanacak?

Amatör Kurulu Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez İstinye Orhan Saka Amatörler Evi Toplantı Salonu'nda yapılan  toplantıda  kulüplerden gelen soruları yanıtlarken yaptığı kritik açıklamalarla gündemi değiştirdi. Sağlık Kurulu ve Bilim Kurulu ile  Federasyon olarak Ekim ayının sonunda bir araya geleceklerini ifade eden  Düşmez, "Toplantımızı Ekim ayının sonunda yapacağız. Lig Kasım'da oynanmaz. Karar vereceğiz. Karar verdiğimizde de kulüplerin lige hazırlanması  ve transfer yapabilmesi için de en az 40- 45  gün süre vermemiz lazım. Ekim sonuna kadar bakacağız. Bir tarih belirleyeceğiz. Ekim sonu verilere bakacağız. Ben doğru bildiğimi söylerim. Oynama kararı çıkarsa da pandeminin durumuna ve yoğunluğuna göre Doğu'da, Batı'da daha önce, daha sonra başlatabiliriz. Federasyonun da oynatma niyeti var" diye konuştu. Düşmez, bu sezon 3.Lige 9 takım çıkmasının iyimser bir sonuç olabileceğini, daha düşük sayıda takımın 3.Lige alınmasının  da sürpriz bir sonuç olmayacağını sözlerine ekledi. TEK DEVRELİ LİG GÜNDEMİMİZDE Düşmez "Lig tek devre oynanabilir mi? 5 alternatifimiz var. Tek devre oynanması da, çift devre oynanması da gündemimizde. 20 tane takım 3.Lige çıktı. Bölgesel Amatör Lig 276 takım oldu. Her şey olabilir. Her türlü olumsuzluğu düşünmek zorundayız." diye konuştu. ÇAMUR AT İZİ KALSIN Başkan Ali Düşmez “Son günlerde sosyal medyada artan bir saldırı ile karşı karşıyayız. Saldırılar çok kahpece. Benim yaptığım görevlerde para aldığımı ispatlasınlar bir gün daha bu koltukta durmam. Almak da ayıp değil. Alan arkadaşlarımız da olmuştur bizden önce. Lütfen bu konuda oyuna gelmeyelim. Tabi kolay bu söylemler, çamur at izi kalsın misali. Kendi çarklarını döndürmek için bu söylentiyi ortaya atan samimiyetsiz insanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Amatör Kurulu Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez İstinye Orhan Saka Amatörler Evi Toplantı Salonu'nda yapılan  toplantıda  kulüplerden gelen soruları yanıtlarken yaptığı kritik açıklamalarla gündemi değiştirdi.

Sağlık Kurulu ve Bilim Kurulu ile  Federasyon olarak Ekim ayının sonunda bir araya geleceklerini ifade eden  Düşmez, "Toplantımızı Ekim ayının sonunda yapacağız. Lig Kasım'da oynanmaz. Karar vereceğiz. Karar verdiğimizde de kulüplerin lige hazırlanması  ve transfer yapabilmesi için de en az 40- 45  gün süre vermemiz lazım. Ekim sonuna kadar bakacağız. Bir tarih belirleyeceğiz. Ekim sonu verilere bakacağız. Ben doğru bildiğimi söylerim. Oynama kararı çıkarsa da pandeminin durumuna ve yoğunluğuna göre Doğu'da, Batı'da daha önce, daha sonra başlatabiliriz. Federasyonun da oynatma niyeti var" diye konuştu. Düşmez, bu sezon 3.Lige 9 takım çıkmasının iyimser bir sonuç olabileceğini, daha düşük sayıda takımın 3.Lige alınmasının  da sürpriz bir sonuç olmayacağını sözlerine ekledi.

TEK DEVRELİ LİG GÜNDEMİMİZDE

Düşmez "Lig tek devre oynanabilir mi? 5 alternatifimiz var. Tek devre oynanması da, çift devre oynanması da gündemimizde. 20 tane takım 3.Lige çıktı. Bölgesel Amatör Lig 276 takım oldu. Her şey olabilir. Her türlü olumsuzluğu düşünmek zorundayız." diye konuştu.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Başkan Ali Düşmez “Son günlerde sosyal medyada artan bir saldırı ile karşı karşıyayız. Saldırılar çok kahpece. Benim yaptığım görevlerde para aldığımı ispatlasınlar bir gün daha bu koltukta durmam. Almak da ayıp değil. Alan arkadaşlarımız da olmuştur bizden önce. Lütfen bu konuda oyuna gelmeyelim. Tabi kolay bu söylemler, çamur at izi kalsın misali. Kendi çarklarını döndürmek için bu söylentiyi ortaya atan samimiyetsiz insanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.