Balcıoğlu mahcup etmedi!

Spor 17.04.2018 - 08:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Balcıoğlu mahcup etmedi!

Ligin 12.haftasında teknik direktörlük görevine Uğur Balcıoğlu’nu getiren Darıca G.B yönetimi, yerinde bir karar almanın mutluluğunu yaşarken, ligin ikinci yarısında ligin tozunu dumana katan Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri, sarı yeşilli yönetimi mahcup etmemenin gurunu yaşıyor.

Anadolu Bağcılar karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atarak şampiyonluğa çok yaklaşan Darıca Gençlerbirliği, ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorlarla şampiyonluğu hak etti. Uğur Balcıoğlu yönetiminde ikinci yarıda oynadığı 14 maçta, 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak müthiş bir sıçrama yapan sarı yeşillilerde, kuşkusuz Balcıoğlu’nun bu önemli başarıda çok ciddi etkisi olduğu açıkça görüldü. BALCIOĞLU İLE YÜKSELME DÖNEMİ Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yolların ayrılmasının ardından yönetimin takımın başına Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu’nu getirme kararı alması bazı kesimlere göre risk, bazı kesimlere göre de yanlış olarak nitelendirilse de, Balcıoğlu ve ekibi takımı zirveye taşıyarak kendisine güvenen yönetimi mahcup etmedi. Zirve yarışındaki tüm rakiplerini birer birer deviren Balcıoğlu’nun öğrencileri, Ankara Demirspor maçı sonrasında aldığı liderliği kimselere bırakmadı.
Ligin 12.haftasında teknik direktörlük görevine Uğur Balcıoğlu’nu getiren Darıca G.B yönetimi, yerinde bir karar almanın mutluluğunu yaşarken, ligin ikinci yarısında ligin tozunu dumana katan Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri, sarı yeşilli yönetimi mahcup etmemenin gurunu yaşıyor.

Anadolu Bağcılar karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atarak şampiyonluğa çok yaklaşan Darıca Gençlerbirliği, ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorlarla şampiyonluğu hak etti. Uğur Balcıoğlu yönetiminde ikinci yarıda oynadığı 14 maçta, 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak müthiş bir sıçrama yapan sarı yeşillilerde, kuşkusuz Balcıoğlu’nun bu önemli başarıda çok ciddi etkisi olduğu açıkça görüldü.

BALCIOĞLU İLE YÜKSELME DÖNEMİ

Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yolların ayrılmasının ardından yönetimin takımın başına Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu’nu getirme kararı alması bazı kesimlere göre risk, bazı kesimlere göre de yanlış olarak nitelendirilse de, Balcıoğlu ve ekibi takımı zirveye taşıyarak kendisine güvenen yönetimi mahcup etmedi. Zirve yarışındaki tüm rakiplerini birer birer deviren Balcıoğlu’nun öğrencileri, Ankara Demirspor maçı sonrasında aldığı liderliği kimselere bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.