19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bana şans verilmedi”

Spor 05.07.2020 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bana şans verilmedi”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin 2017-2018 sezonunda kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyuncuların başında gelen Bünyamin Karataş, Samsunspor ile yollarını ayırdı. 2018-19 sezonunun devre arasında Samsunspor’a transfer olan, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle beklediği forma şansını yakalamayan24 yaşındaki  başarılı futbolcu, takımına veda etti. Karataş yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: BÜYÜK HAYALLERLE GELDİM “Samsunspor ile olan sözleşmem bugün itibariyle sona ermiştir. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Aynı zamanda Samsunspor camiasına Süper Lig yolunda başarılar diliyorum. Aslında söylemek istediğim bir kaç cümlem daha var. Buraya geldiğim günden beri büyük hayallerle geldim. Bu büyük taraftar önünde kendimi ispatlamak amacımdı, ne yazık ki o şans bana verilmedi. Hakkınızı helal edin. Hoşçakalın”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin 2017-2018 sezonunda kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyuncuların başında gelen Bünyamin Karataş, Samsunspor ile yollarını ayırdı. 2018-19 sezonunun devre arasında Samsunspor’a transfer olan, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle beklediği forma şansını yakalamayan24 yaşındaki  başarılı futbolcu, takımına veda etti. Karataş yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

BÜYÜK HAYALLERLE GELDİM

“Samsunspor ile olan sözleşmem bugün itibariyle sona ermiştir. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Aynı zamanda Samsunspor camiasına Süper Lig yolunda başarılar diliyorum. Aslında söylemek istediğim bir kaç cümlem daha var. Buraya geldiğim günden beri büyük hayallerle geldim. Bu büyük taraftar önünde kendimi ispatlamak amacımdı, ne yazık ki o şans bana verilmedi. Hakkınızı helal edin. Hoşçakalın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.