Bandırma destanı! 0-1

Spor 25.11.2020 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bandırma destanı! 0-1

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’nda destan yazmaya devam ediyor. Sarı yeşilli ekibimiz, Pote’li, Landel’li, Halilovic’li 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla eleyerek adını 5.tura yazdırma başarısı gösterdi. Kupada bir başka oynayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, aldığı tarihi skorların bir yenisine daha imza attı. Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u formda golcüsü Nebi Tiryakioğlu’nun attığı golle 1-0 yenerek üst türe yükseldi. 2.turda Belediye Kütahyaspor’u, 3.turda Zonguldak Kömürspor’u bu kez de Royal Hastanesi Bandırmaspor’u eleyerek kupada ses getiren sarı yeşilli ekibimiz, adeta ‘sıradaki gelsin’ diyerek Süper Lig ekiplerine meydan okumaya başladı. HARİKA TAKIM SAVUNMASI 17 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya inançlı başladığını maçın başından sonuna kadar gösteren sarı yeşilli ekibimiz, mücadelenin gol perdesini Nebi Tiryakioğlu ile açarak soyunma odasına 1-0 öne gitti. İkinci yarıya as oyuncularını oyuna dahil ederek başlayan Royal Hastanesi Bandırmaspor, tüm yedeklerini oyuna soktu. Ancak ikinci yarıda kalesine adeta duvar ören Darıca G.B, tek kale oynayan rakibine fazla pozisyon şansı tanımayarak harika bir takım savunması örneği gösterdi. Kontra ataklarla farkı arttırabilecek pozisyonlar da yakalayan Darıca G.B’de 70’de Nebi ve 79’da Emre Alan net fırsatları cömertçe harcamasına rağmen sarı yeşilliler Balıkesir’den tur vizesini almayı başardılar.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’nda destan yazmaya devam ediyor. Sarı yeşilli ekibimiz, Pote’li, Landel’li, Halilovic’li 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla eleyerek adını 5.tura yazdırma başarısı gösterdi.

Kupada bir başka oynayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, aldığı tarihi skorların bir yenisine daha imza attı. Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u formda golcüsü Nebi Tiryakioğlu’nun attığı golle 1-0 yenerek üst türe yükseldi. 2.turda Belediye Kütahyaspor’u, 3.turda Zonguldak Kömürspor’u bu kez de Royal Hastanesi Bandırmaspor’u eleyerek kupada ses getiren sarı yeşilli ekibimiz, adeta ‘sıradaki gelsin’ diyerek Süper Lig ekiplerine meydan okumaya başladı.

HARİKA TAKIM SAVUNMASI

17 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya inançlı başladığını maçın başından sonuna kadar gösteren sarı yeşilli ekibimiz, mücadelenin gol perdesini Nebi Tiryakioğlu ile açarak soyunma odasına 1-0 öne gitti. İkinci yarıya as oyuncularını oyuna dahil ederek başlayan Royal Hastanesi Bandırmaspor, tüm yedeklerini oyuna soktu. Ancak ikinci yarıda kalesine adeta duvar ören Darıca G.B, tek kale oynayan rakibine fazla pozisyon şansı tanımayarak harika bir takım savunması örneği gösterdi. Kontra ataklarla farkı arttırabilecek pozisyonlar da yakalayan Darıca G.B’de 70’de Nebi ve 79’da Emre Alan net fırsatları cömertçe harcamasına rağmen sarı yeşilliler Balıkesir’den tur vizesini almayı başardılar.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.