19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bankalarda tehlike saçan kuyruk!

Gebze 06.04.2020 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bankalarda tehlike saçan kuyruk!

Corona virüs salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarını beraberinde getiriyor. Vaka sayıları ne yazık ki her geçen gün artarken uzmanlar uyarı üstüne uyarı yapıyor. Bazı konularda ise daha dikkatli olmamız gerektiğini yadsınamaz bir gerçek olarak ortaya çıkıyor.  BANKA KUYRUKLARINA DİKKAT  Corona virüs salgını nedeniyle vaka sayıları her an artıyor. Uzmanlar uyarılarını sıklaştırırken sosyal mesafe konusunda ve maske kullanımı konusunda telkinlerini artırıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere yetkililer, kalabalık oluşturulmaması, sosyal mesafeyi koruma ve maskesiz sokağa çıkmama konusunda uyarı yaparken banka önlerinde oluşan kuyruklar adeta salgına davetiye çıkarırken cinsten. Vatandaşların banka önlerindeki kuyrukları görenlere pes dedirtiyor.  BİR DÜZENLEME YAPILMALI  Banka önlerinde mesainin başlamasın bekleyen vatandaşların oluşturduğu kuyruklarda, birbirlerine olan yakınlık ve bazı vatandaşların maskesiz tabloları görenleri şaşırtırken “salgınla nasıl mücadele edeceğiz? Kuyruklar salgına davetiye çıkartıyor” yorumlarını beraberinde getiriyor. Bankada işleri olduğu için mecburen bankaya giden vatandaşlar konusunda bir takım tedbirler alınması gerekiyor. Aksi takdirde banka kuyrukları salgını tetikler cinsten olarak göze çarpıyor.

Corona virüs salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarını beraberinde getiriyor. Vaka sayıları ne yazık ki her geçen gün artarken uzmanlar uyarı üstüne uyarı yapıyor. Bazı konularda ise daha dikkatli olmamız gerektiğini yadsınamaz bir gerçek olarak ortaya çıkıyor. 

BANKA KUYRUKLARINA DİKKAT 
Corona virüs salgını nedeniyle vaka sayıları her an artıyor. Uzmanlar uyarılarını sıklaştırırken sosyal mesafe konusunda ve maske kullanımı konusunda telkinlerini artırıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere yetkililer, kalabalık oluşturulmaması, sosyal mesafeyi koruma ve maskesiz sokağa çıkmama konusunda uyarı yaparken banka önlerinde oluşan kuyruklar adeta salgına davetiye çıkarırken cinsten. Vatandaşların banka önlerindeki kuyrukları görenlere pes dedirtiyor. 

BİR DÜZENLEME YAPILMALI 
Banka önlerinde mesainin başlamasın bekleyen vatandaşların oluşturduğu kuyruklarda, birbirlerine olan yakınlık ve bazı vatandaşların maskesiz tabloları görenleri şaşırtırken “salgınla nasıl mücadele edeceğiz? Kuyruklar salgına davetiye çıkartıyor” yorumlarını beraberinde getiriyor. Bankada işleri olduğu için mecburen bankaya giden vatandaşlar konusunda bir takım tedbirler alınması gerekiyor. Aksi takdirde banka kuyrukları salgını tetikler cinsten olarak göze çarpıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.