Başarının adresi Boğaziçi Besyo Akademi!

Spor 06.10.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başarının adresi Boğaziçi Besyo Akademi!

Darıca’da 4 yıl önce İlçe Spor Koordinatörü olarak göreve başladığı günden bu yana bir çok önemli turnuvayı hayata geçiren, Darıcalı gençlerin floor curling, dart, bocce gibi farklı branşlarla tanışmasını sağlayan Beden Eğitim Öğretmeni Serhat Arpa, Boğaziçi Besyo Akademi ile Darıcalı gençlerin üniversite hayalilerine ulaşmasında da aracı oldu.     “ÖĞRENCİLERİMİZE EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİ KAZANDIRDIK” Darıca Boğaziçi Besyo Akademi kurucusu Serhat Arpa, gazetemize yaptığı açıklamada, “Darıca’da ilk yılımız olan 2020 sezonunda İstanbul Marmara, İstanbul Cerrahpaşa, Bursa Uludağ, Çanakkale 18 Mart gibi Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinin spor bilimleri fakültelerine öğrenci hazırladık ve kazandırdık.150-200 arası TYT puanı olan öğrencileri Bartın Karabük Bolu Tekirdağ Edirne Düzce gibi üniversitelere yerleştirdik. 70 başarı ile sezonu bitirdik. Darıcalı gençlerin üniversite hayallerine ulaşmasında iyi bir aracı olduk” ifadelerine yer verdi.

Darıca’da 4 yıl önce İlçe Spor Koordinatörü olarak göreve başladığı günden bu yana bir çok önemli turnuvayı hayata geçiren, Darıcalı gençlerin floor curling, dart, bocce gibi farklı branşlarla tanışmasını sağlayan Beden Eğitim Öğretmeni Serhat Arpa, Boğaziçi Besyo Akademi ile Darıcalı gençlerin üniversite hayalilerine ulaşmasında da aracı oldu.

 

 

“ÖĞRENCİLERİMİZE EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERİ KAZANDIRDIK”

Darıca Boğaziçi Besyo Akademi kurucusu Serhat Arpa, gazetemize yaptığı açıklamada, “Darıca’da ilk yılımız olan 2020 sezonunda İstanbul Marmara, İstanbul Cerrahpaşa, Bursa Uludağ, Çanakkale 18 Mart gibi Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinin spor bilimleri fakültelerine öğrenci hazırladık ve kazandırdık.150-200 arası TYT puanı olan öğrencileri Bartın Karabük Bolu Tekirdağ Edirne Düzce gibi üniversitelere yerleştirdik. 70 başarı ile sezonu bitirdik. Darıcalı gençlerin üniversite hayallerine ulaşmasında iyi bir aracı olduk” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.