“Başarısızlığına kılıf arama!”

Spor 12.02.2020 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Başarısızlığına kılıf arama!”

ÖZGÜR VURUR, ARİF GÜLEN’İ TOPA TUTTU:

Darıca Gençlerbirliği'nin önceki teknik direktörü Özgür Vurur, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen'in kendisini hedef alan açıklamalarına çok sert bir cevap verdi. İŞTE ÖZGÜR VURUR'UN O AÇIKLAMASI: 19.12.2019 tarihinde futbolcu kardeşlerim, ekibim, kulüp personelimiz ve taraftarlarımızla birlikte 28 puan toplayarak ayrıldığımız Darıca Gençlerbirliği camiasına zarar vermemek için sustuğumuz, ayrıldığımız ilk günden itibaren sürekli olarak ağır ithamlarda bulunan Arif Gülen’in son olarak benim için hayatımın anlamı olan ailem ve kendisinin de bildiği böbrek hastası olan babamın yanına maçlardan sonra izin gününde gitmemi gündeme getirmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Haziran ayında Ankara’daki görüşmemizde “Hocam ben yenilmekten bıktım, bu sezon 14.sıradan aşağı inmeyelim yeter” dediğiniz, sezon açılıp maçlar oynanmaya başladıktan sonra, “Ben senden futbolu öğrenmek istiyorum, imparatorsun” dediğiniz, 19 Aralık’ta ekibimle birlikte kulüpten ayrıldıktan sonra ise 6 ayda öğrendiğiniz futbol terimleriyle eleştirdiğiniz, kariyerinde 16 yıl futbol oynamış, Süper Lig hariç her şampiyonluğu yaşamış, hocalık kariyerinde şampiyonluk ve Play-Off’lar yaşamış bir teknik direktör olarak teknik, taktik, rejenerasyon,  oyuncu değişikliklerini, antrenman metodlarını bilmeden ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte 28 puan topladık. 2.devrede oynanan 5 maç sonunda engin futbol bilginiz ve yaptığınız ince dokunuşlarla ortaya çıkardığınız başarısızlığa kılıf aramak yerine, hiçbir bilgisi olmayan Özgür Hoca ve ekibi ile uğraşmak yerine, gündem değiştirmek yerine, benimle hiçbir zaman konuşamadığınız, ancak konuştuğunuza kendinizi bile inandırdığınız rejenerasyon, teknik, taktik, farklı 11 belirleme, testlerin zamanlaması, oyuncu değişikliği gibi konularda kendinizi geliştirmenizi tavsiye eder, ben ve ekibimin futboldan anlamadığı için hiçbir zaman göremediği ilk 11’e, kadroya, sonradan oyuna hiçbir maçta almadığımız, size milyon dolarlar kazandıracak genç arkadaşımızı son maçlara bırakmadan sahaya çıkarmanızı öneririm. 1934 yılında kurulmuş, sizin deyiminizle para kazanmak için satın aldığınız bu güzide kulüpte, kılavuzunuzla birlikte yaptığınız ve yapacağınız olağanüstü projelerle ilgilenmenizi tavsiye eder, şahsım ve ekibimin adının kılavuzunuzun ve şahsınızın yapacağı açıklamalarda geçmemesini temenni ederim. Çünkü gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Çalıştığımız süre içerisinde başlarında bir Teknik Direktör olmadan 28 puan toplayan ekibimin ve futbolcu kardeşlerimin alnından öper, oynayacakları maçlarında başarılar dilerim. SAYGILARIMLA
ÖZGÜR VURUR, ARİF GÜLEN’İ TOPA TUTTU:

Darıca Gençlerbirliği'nin önceki teknik direktörü Özgür Vurur, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen'in kendisini hedef alan açıklamalarına çok sert bir cevap verdi.

İŞTE ÖZGÜR VURUR'UN O AÇIKLAMASI:

19.12.2019 tarihinde futbolcu kardeşlerim, ekibim, kulüp personelimiz ve taraftarlarımızla birlikte 28 puan toplayarak ayrıldığımız Darıca Gençlerbirliği camiasına zarar vermemek için sustuğumuz, ayrıldığımız ilk günden itibaren sürekli olarak ağır ithamlarda bulunan Arif Gülen’in son olarak benim için hayatımın anlamı olan ailem ve kendisinin de bildiği böbrek hastası olan babamın yanına maçlardan sonra izin gününde gitmemi gündeme getirmesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Haziran ayında Ankara’daki görüşmemizde “Hocam ben yenilmekten bıktım, bu sezon 14.sıradan aşağı inmeyelim yeter” dediğiniz, sezon açılıp maçlar oynanmaya başladıktan sonra, “Ben senden futbolu öğrenmek istiyorum, imparatorsun” dediğiniz, 19 Aralık’ta ekibimle birlikte kulüpten ayrıldıktan sonra ise 6 ayda öğrendiğiniz futbol terimleriyle eleştirdiğiniz, kariyerinde 16 yıl futbol oynamış, Süper Lig hariç her şampiyonluğu yaşamış, hocalık kariyerinde şampiyonluk ve Play-Off’lar yaşamış bir teknik direktör olarak teknik, taktik, rejenerasyon,  oyuncu değişikliklerini, antrenman metodlarını bilmeden ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte 28 puan topladık.

2.devrede oynanan 5 maç sonunda engin futbol bilginiz ve yaptığınız ince dokunuşlarla ortaya çıkardığınız başarısızlığa kılıf aramak yerine, hiçbir bilgisi olmayan Özgür Hoca ve ekibi ile uğraşmak yerine, gündem değiştirmek yerine, benimle hiçbir zaman konuşamadığınız, ancak konuştuğunuza kendinizi bile inandırdığınız rejenerasyon, teknik, taktik, farklı 11 belirleme, testlerin zamanlaması, oyuncu değişikliği gibi konularda kendinizi geliştirmenizi tavsiye eder, ben ve ekibimin futboldan anlamadığı için hiçbir zaman göremediği ilk 11’e, kadroya, sonradan oyuna hiçbir maçta almadığımız, size milyon dolarlar kazandıracak genç arkadaşımızı son maçlara bırakmadan sahaya çıkarmanızı öneririm.

1934 yılında kurulmuş, sizin deyiminizle para kazanmak için satın aldığınız bu güzide kulüpte, kılavuzunuzla birlikte yaptığınız ve yapacağınız olağanüstü projelerle ilgilenmenizi tavsiye eder, şahsım ve ekibimin adının kılavuzunuzun ve şahsınızın yapacağı açıklamalarda geçmemesini temenni ederim. Çünkü gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

Çalıştığımız süre içerisinde başlarında bir Teknik Direktör olmadan 28 puan toplayan ekibimin ve futbolcu kardeşlerimin alnından öper, oynayacakları maçlarında başarılar dilerim. SAYGILARIMLA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.