Başbakanlık İçin Yeni Logo

05.08.2015 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başbakanlık İçin Yeni Logo

Başbakanlığın yeni kurumsal kimlik çalışması kapsamında hazırlanan logonun kenarındaki motifler güneşi ve iç içe geçmiş Selçuklu yıldızlarını betimliyor.

Başbakanlık için tasarlanan yeni logo, Çankaya Köşkü'nün 1 No'lu ana kapısına ve Köşk'ün dış duvarlarına asıldı. Başbakanlığın yeni kurumsal kimlik çalışması kapsamında hazırlanan soft altın rengindeki logonun, kenarındaki motiflerin güneşi ve iç içe geçmiş Selçuklu yıldızlarını betimlediği belirtildi. 4 KÖŞE Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu da andıran logonun ortasında Türk bayrağı yer alıyor. 64 köşesi bulunan yeni Başbakanlık logosunda her köşenin ayrı bir etik değeri simgelediği de belirtiliyor. 8 KÖŞELİ SELÇUKLU YILDIZI
Başbakanlığın yeni kurumsal kimlik çalışması kapsamında hazırlanan logonun kenarındaki motifler güneşi ve iç içe geçmiş Selçuklu yıldızlarını betimliyor.

Başbakanlık için tasarlanan yeni logo, Çankaya Köşkü'nün 1 No'lu ana kapısına ve Köşk'ün dış duvarlarına asıldı. Başbakanlığın yeni kurumsal kimlik çalışması kapsamında hazırlanan soft altın rengindeki logonun, kenarındaki motiflerin güneşi ve iç içe geçmiş Selçuklu yıldızlarını betimlediği belirtildi.

4 KÖŞE

Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu da andıran logonun ortasında Türk bayrağı yer alıyor. 64 köşesi bulunan yeni Başbakanlık logosunda her köşenin ayrı bir etik değeri simgelediği de belirtiliyor.

8 KÖŞELİ SELÇUKLU YILDIZI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.