19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başhekim Güneş, isyan etti!

Sağlık 11.04.2020 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Güneş, isyan etti!

DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ.DR.MUSTAFA GÜNEŞ AÇIK AÇIK İSYAN ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların sokağa akın etmesine Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş  resmen isyan etti. Koronavirüs ile (corona virüs) mücadele kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı getirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'deki 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu gece saat itibaren 12 Nisan Pazar gecesi saat 24:00'e kadar devam edecek. Yasağın ardından insanlar kendilerini sokağa attı. BAŞHEKİM OLARAK İSYAN EDİYORUM En farklı tepki ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’ten geldi. Güneş, “Verilen emekler adına isyan ediyorum. Ey iki gün için sokakları işgal eden milletim. Bir başhekim olarak isyan ediyorum. Personelimin fedakâr emeklerine şahit olarak isyan ediyorum Gece- gündüz canını, sağlığını sizin için tehlikeye atanlar adına isyan ediyorum. Uykusuz, yorgun geçen her saat adına isyan ediyorum” dedi. BAKANIMIZ ADINA İSYAN EDİYORUM Seni tedavi ederken virüsü kapıp ölen sağlıkçılar adına isyan ediyorum. Gözü yaşlı, çalışan anne ve babasını bekleyen çocuklar adına isyan ediyorum. Evini terkedip senin için, şurada burada kalmak zorunda kalanlar adına isyan ediyorum .Sizin sağlığınız için gece gündüz çalışan Sayın Sağlık Bakanımız adına isyan ediyorum. Verilen emekler adına isyan ediyorum. Vicdani sorumluluk duygusu adına isyan ediyorum Ve diyorum ki; Evde kal, söz dinle Böyle hastalanıp yanıma gelme. Evde kal! Evde kal!
DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ.DR.MUSTAFA GÜNEŞ AÇIK AÇIK İSYAN ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların sokağa akın etmesine Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş  resmen isyan etti.

Koronavirüs ile (corona virüs) mücadele kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı getirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'deki 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu gece saat itibaren 12 Nisan Pazar gecesi saat 24:00'e kadar devam edecek. Yasağın ardından insanlar kendilerini sokağa attı.

BAŞHEKİM OLARAK İSYAN EDİYORUM

En farklı tepki ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’ten geldi. Güneş, “Verilen emekler adına isyan ediyorum. Ey iki gün için sokakları işgal eden milletim. Bir başhekim olarak isyan ediyorum. Personelimin fedakâr emeklerine şahit olarak isyan ediyorum Gece- gündüz canını, sağlığını sizin için tehlikeye atanlar adına isyan ediyorum. Uykusuz, yorgun geçen her saat adına isyan ediyorum” dedi.

BAKANIMIZ ADINA İSYAN EDİYORUM

Seni tedavi ederken virüsü kapıp ölen sağlıkçılar adına isyan ediyorum. Gözü yaşlı, çalışan anne ve babasını bekleyen çocuklar adına isyan ediyorum. Evini terkedip senin için, şurada burada kalmak zorunda kalanlar adına isyan ediyorum .Sizin sağlığınız için gece gündüz çalışan Sayın Sağlık Bakanımız adına isyan ediyorum. Verilen emekler adına isyan ediyorum. Vicdani sorumluluk duygusu adına isyan ediyorum Ve diyorum ki; Evde kal, söz dinle Böyle hastalanıp yanıma gelme. Evde kal! Evde kal!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.