Başhekim Güneş, sağlıkta şiddete tepki gösterdi

Sağlık 22.09.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Güneş, sağlıkta şiddete tepki gösterdi

Ankara Keçiören Hastanesi’nde yaşanan sağlık çalışanlarına şiddet olayına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş tepki gösterdi. Önceki gün Ankara Keçiören Hastanesi’nde silahlı kavgada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık görevlilerine saldırarak ameliyathaneye girmeye çalışmıştı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş sağlık çalışanlarının yaşamış olduğu bu şiddet olayını kınadı SAĞLIKTA ŞİDDETİ ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ Sağlıkta şiddet olaylarını üzüntüyle karşıladığını dile getiren Başhekim Güneş “Covid-19'un gün geçtikçe yeni yeni semptomları tespit edilmeye başlandı. En son tespit edilen semptomu ise sağlık çalışanlarına karşı olan saldırganlık halinin artırması. Benzer semptomları sık sık hastanemizde tespit etmiştik. En son Keçiören EAH hastalarında da tespit edildi. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın bu konudaki kınamayla ilgili açıklamasını canı gönülden destekliyor ve kim kime karşı yaparsa yapsın olayı nefretle kınıyorum” diyerek özellikle koronavirüs salgınını için canla başla çalışan, kendi sağlıklarını hiçe sayarak hastalarını iyileştirmeye çalışan sağlık çalışanlarının böyle şiddet olayları yaşamasını sert bir dille eleştirdi.  

Ankara Keçiören Hastanesi’nde yaşanan sağlık çalışanlarına şiddet olayına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş tepki gösterdi.

Önceki gün Ankara Keçiören Hastanesi’nde silahlı kavgada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık görevlilerine saldırarak ameliyathaneye girmeye çalışmıştı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş sağlık çalışanlarının yaşamış olduğu bu şiddet olayını kınadı

SAĞLIKTA ŞİDDETİ ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ

Sağlıkta şiddet olaylarını üzüntüyle karşıladığını dile getiren Başhekim Güneş “Covid-19'un gün geçtikçe yeni yeni semptomları tespit edilmeye başlandı. En son tespit edilen semptomu ise sağlık çalışanlarına karşı olan saldırganlık halinin artırması. Benzer semptomları sık sık hastanemizde tespit etmiştik. En son Keçiören EAH hastalarında da tespit edildi. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın bu konudaki kınamayla ilgili açıklamasını canı gönülden destekliyor ve kim kime karşı yaparsa yapsın olayı nefretle kınıyorum” diyerek özellikle koronavirüs salgınını için canla başla çalışan, kendi sağlıklarını hiçe sayarak hastalarını iyileştirmeye çalışan sağlık çalışanlarının böyle şiddet olayları yaşamasını sert bir dille eleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.