Başhekim Nalbant’tan değerlendirme turu!

Sağlık 07.02.2020 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Nalbant’tan değerlendirme turu!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant hastane içinde rutin değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmesinde hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Başhekim Nalbant, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant hastane içinde rutin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı değerlendirmeler sırasında Yoğun Bakımlar bilgilendirme odasında bekleyen hasta yakınlarına yoğun bakım hizmet süreçleri ile ilgili bilgiler aktaran Nalbant; hasta yakınlarının istek ve önerilerini bizzat dinleyerek gerekli olan iyileştirmelerin en kısa süre içinde yapılması adına çalışmaları başlattı. Yoğun bakımda bulunan bir hastanın yakını olan 3 yasındaki Talha ile de yakından ilgilendi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant hastane içinde rutin değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmesinde hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Başhekim Nalbant, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant hastane içinde rutin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı değerlendirmeler sırasında Yoğun Bakımlar bilgilendirme odasında bekleyen hasta yakınlarına yoğun bakım hizmet süreçleri ile ilgili bilgiler aktaran Nalbant; hasta yakınlarının istek ve önerilerini bizzat dinleyerek gerekli olan iyileştirmelerin en kısa süre içinde yapılması adına çalışmaları başlattı. Yoğun bakımda bulunan bir hastanın yakını olan 3 yasındaki Talha ile de yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.