Basın Turnuvası’nda Okur sevinci!

Spor 09.10.2019 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Basın Turnuvası’nda Okur sevinci!

Bu yıl 28. Kez bir araya gelecek kurumlara MARTEK ev sahipliği yapacak. 15 Ekim’de kura çekiminin yapılacağı kurumlar arası futbol turnuvası için MARTEK Halı Saha Tesislerinde de hazırlıklar tamamlandı. TÜBİTAK-MARTEK takımlarının da boy göstereceği bölgemizde 28 yıldır düzenlenen ve kurumlar arası dostluğun gelişmesine de katkı sunan turnuva önümüzdeki hafta start alacak. Kura çekimi bu yıl ki turnuvaya ev sahipliği yapacak MARTEK Sosyal Tesisleri’nde yapılacak. KATILIM İÇİN SON GÜNLER Bölgemiz de, Belediyeler, GTO, Milli Eğitim, Emniyet, üretim yapan güçlü firmaların katılımı ile gerçekleşen Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, 28. Kez sahne alıyor. Sınırlı sayıda takımın kabul edildiği turnuvaya bu yıl TÜBİTAK MARTEK ev sahipliği yapacak. Başkanlığını eski AK Parti İlçe Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un yaptığı MARTEK’te turnuva için hazırlıklar tamamlanmış durumda. Katılım için son günlere girilirken, turnuvada kura çekiminin 15 Ekim Salı günü yapılacağı açıklandı. Turnuvaya katılım için son gün 14 Ekim. Bu yıl turnuva da ev sahipliği yapan TÜBİTAK MARTEK takımları da yer alacak.

Bu yıl 28. Kez bir araya gelecek kurumlara MARTEK ev sahipliği yapacak. 15 Ekim’de kura çekiminin yapılacağı kurumlar arası futbol turnuvası için MARTEK Halı Saha Tesislerinde de hazırlıklar tamamlandı.

TÜBİTAK-MARTEK takımlarının da boy göstereceği bölgemizde 28 yıldır düzenlenen ve kurumlar arası dostluğun gelişmesine de katkı sunan turnuva önümüzdeki hafta start alacak. Kura çekimi bu yıl ki turnuvaya ev sahipliği yapacak MARTEK Sosyal Tesisleri’nde yapılacak.

KATILIM İÇİN SON GÜNLER

Bölgemiz de, Belediyeler, GTO, Milli Eğitim, Emniyet, üretim yapan güçlü firmaların katılımı ile gerçekleşen Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, 28. Kez sahne alıyor. Sınırlı sayıda takımın kabul edildiği turnuvaya bu yıl TÜBİTAK MARTEK ev sahipliği yapacak. Başkanlığını eski AK Parti İlçe Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un yaptığı MARTEK’te turnuva için hazırlıklar tamamlanmış durumda. Katılım için son günlere girilirken, turnuvada kura çekiminin 15 Ekim Salı günü yapılacağı açıklandı. Turnuvaya katılım için son gün 14 Ekim. Bu yıl turnuva da ev sahipliği yapan TÜBİTAK MARTEK takımları da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.