Basın Toplantısını Terk Etti

14.01.2015 - 22:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Basın Toplantısını Terk Etti

Gazeteciye "Gülmeyin karşımda." dedi, toplantıyı terk etti, hocası "Terbiyesizlik yapmayın." sözleriyle gazeteciye çıkıştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde İstanbul Üniversitesi, deplasmanda Edirne Belediyesi Edirnespor'a 70-62 yenildi. Maç sonunda İstanbul Üniversitesi oyuncularından Şaziye İvegin, maçta taraftarların kendileri aleyhine olumsuz tezahürat yaptıklarını öne sürerken sert sözler kullandı. İvegin, "Öncelikle, Edirne'yi tebrik ediyorum. Bugün iyi mücadele ettiler, iyi başladılar maça. Biz istediğimiz gibi başlayamadık, devreyi de zaten geride kapattık. Buradan maçı çevirebilecek gücümüz vardı, denedik ama beceremedik. Edirneli taraftarlar bugün beklediğimden çok daha kötülerdi. Bu kadar küfür olmamalıydı." BASIN MENSUBUNA PATLADI! Tecrübeli oyuncu sözlerine, "Ben onların milli takım formasını giyiyorum, bu sözleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben bu takımın kaptanıyım, ben takıma sahip çıkmak zorundayım, bu yüzden hakemle konuşuyorum. Malesef cahil bir seyircimiz var." şeklinde devam ederken bir anda basın mensubuna çıkıştı ve "Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz ve lütfen siz de işinizi yapın, gülmeyin karşımda." dedi ve basın toplantısını terk etti. HOCASI, ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI İstanbul Üniversitesi koçu Fırat Okul, tecrübeli basketbolcunun toplantıdan ayrılmasından sonra basın mensubuna "Niye gülüyorsun? (Kamerayı kastederek) Kapat onu kapat. Kızın karşısında sen bunu yapmayacaksın tamam mı? Terbiyesizlik yapıyorsun." ifadelerini kullandı.
Gazeteciye "Gülmeyin karşımda." dedi, toplantıyı terk etti, hocası "Terbiyesizlik yapmayın." sözleriyle gazeteciye çıkıştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde İstanbul Üniversitesi, deplasmanda Edirne Belediyesi Edirnespor'a 70-62 yenildi.

Maç sonunda İstanbul Üniversitesi oyuncularından Şaziye İvegin, maçta taraftarların kendileri aleyhine olumsuz tezahürat yaptıklarını öne sürerken sert sözler kullandı. İvegin, "Öncelikle, Edirne'yi tebrik ediyorum. Bugün iyi mücadele ettiler, iyi başladılar maça. Biz istediğimiz gibi başlayamadık, devreyi de zaten geride kapattık. Buradan maçı çevirebilecek gücümüz vardı, denedik ama beceremedik. Edirneli taraftarlar bugün beklediğimden çok daha kötülerdi. Bu kadar küfür olmamalıydı."

BASIN MENSUBUNA PATLADI!

Tecrübeli oyuncu sözlerine, "Ben onların milli takım formasını giyiyorum, bu sözleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben bu takımın kaptanıyım, ben takıma sahip çıkmak zorundayım, bu yüzden hakemle konuşuyorum. Malesef cahil bir seyircimiz var." şeklinde devam ederken bir anda basın mensubuna çıkıştı ve "Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz ve lütfen siz de işinizi yapın, gülmeyin karşımda." dedi ve basın toplantısını terk etti.

HOCASI, ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI

İstanbul Üniversitesi koçu Fırat Okul, tecrübeli basketbolcunun toplantıdan ayrılmasından sonra basın mensubuna "Niye gülüyorsun? (Kamerayı kastederek) Kapat onu kapat. Kızın karşısında sen bunu yapmayacaksın tamam mı? Terbiyesizlik yapıyorsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.