Başkan Acay: “Vatandaşımız için çalışıyoruz”

Siyaset 28.04.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Acay: “Vatandaşımız için çalışıyoruz”

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay koronovirüs salgın sürecinde ve ardından başlayan Ramazan Ayı'nın geride kalan günlerde yapılan çalışmaları özetledi. İlçe Başkanı Acay yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok.  Dünyayı etkileyen Covid19 virüsü nedeniyle devletimizin #EvdeKal çağrısına uyan ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Kardeşlik böyle günlerde belli olur. Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Virüs ile mücadelenin başladığı ilk günden beri Darıca 'da kapıları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamıyla çaldık ve çalmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı. VATANDAŞIMIZLA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ Acay sözlerine şöyle devam etti.  İlçemizde son bir ayda; 527 ailemize gıda kolisi,  50bin maske , 50 Bin eldiven  yardımında bulunduk. Mübarek Ramazan ayı içinde; 500 ailemize gıda kolisi ve market alışveriş kartı, 50 bin maske ve eldiven dağıtmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Ailelerimize ulaştırmaya başladık.  Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." bilgi aktarımında bulundu.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay koronovirüs salgın sürecinde ve ardından başlayan Ramazan Ayı'nın geride kalan günlerde yapılan çalışmaları özetledi. İlçe Başkanı Acay yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok.  Dünyayı etkileyen Covid19 virüsü nedeniyle devletimizin #EvdeKal çağrısına uyan ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Kardeşlik böyle günlerde belli olur. Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Virüs ile mücadelenin başladığı ilk günden beri Darıca 'da kapıları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamıyla çaldık ve çalmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

VATANDAŞIMIZLA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Acay sözlerine şöyle devam etti.  İlçemizde son bir ayda; 527 ailemize gıda kolisi,  50bin maske , 50 Bin eldiven  yardımında bulunduk. Mübarek Ramazan ayı içinde; 500 ailemize gıda kolisi ve market alışveriş kartı, 50 bin maske ve eldiven dağıtmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Ailelerimize ulaştırmaya başladık.  Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." bilgi aktarımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.