19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Adayı Ayar'dan Soba'ya ziyaret

Gebze 06.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Adayı Ayar'dan Soba'ya ziyaret

Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni Gebze İlçe Başkan Adayı olarak ilan edilen İrfan Ayar, kongreye kadar görevin yürütecek olan ilçe başkanı Hasan Soba'yı işyerinde  ziyaret etti.  Soba ve Başkan Adayı Ayar, bir süre sohbet edip, karşılıklı iyi dileklerini birbirlerine ilettiler. KONGRE ERTELENMİŞTİ  Ayar'ın adaylığının açıklandığı gün, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir’li il ve ilçelerdeki kongreleri ertelemesi nedeniyle daha önce açıklanan Gebze kongresi de bu nedenle henüz açıklanmayan bir tarihe ertelendi. Bu nedenle Başkan Adayı Ayar, Gebze'deki ziyaretler ve protokol davetlerine katılmaya devam ediyor

Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni Gebze İlçe Başkan Adayı olarak ilan edilen İrfan Ayar, kongreye kadar görevin yürütecek olan ilçe başkanı Hasan Soba'yı işyerinde  ziyaret etti.  Soba ve Başkan Adayı Ayar, bir süre sohbet edip, karşılıklı iyi dileklerini birbirlerine ilettiler.


KONGRE ERTELENMİŞTİ 

Ayar'ın adaylığının açıklandığı gün, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir’li il ve ilçelerdeki kongreleri ertelemesi nedeniyle daha önce açıklanan Gebze kongresi de bu nedenle henüz açıklanmayan bir tarihe ertelendi. Bu nedenle Başkan Adayı Ayar, Gebze'deki ziyaretler ve protokol davetlerine katılmaya devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.