19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Ayaz’dan Başkan Yıldırım’a ziyaret

Siyaset 22.10.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Ayaz’dan Başkan Yıldırım’a ziyaret

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimi, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimi AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi. Dilovası hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyarette konuşan Başkan Yıldırım şu ifadelere yer verdi; “İlçe Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanımız Ali Osman Ayaz ve kıymetli Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda beraber yürümeye devam edeceğiz.”  

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimi, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimi AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi. Dilovası hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyarette konuşan Başkan Yıldırım şu ifadelere yer verdi; “İlçe Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanımız Ali Osman Ayaz ve kıymetli Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda beraber yürümeye devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.