Başkan Bıyık, hafta sonunu Darıcalılara ayırıyor

Darıca 17.02.2020 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık, hafta sonunu Darıcalılara ayırıyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta içi olduğu gibi hafta sonunu da çalışarak geçiriyor. Her fırsatta Darıcalılılarla bir araya gelen Başkan Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve geldiği günden beri her fırsatta Darıcalı vatandaşlarla birebir temas kuruyor. Hafta içi mesai saatleri içerisinde gerek belediye çalışmalarını yürüten gerekse de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, akşam geç saatlere kadar da ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerine ortak oluyor. HAFTA SONU YOĞUN MESAİ Hafta içi olduğu gibi hafta sonu da tatil yerine çalışmayı tercih eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmıyor. Hafta sonları düğün, nişan gibi vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Bıyık, cenaze ve taziyelere de katılarak Darıcalıların acılarını paylaşıyor. Esnaf ve işyeri ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, yeni açılan işyerlerine de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. DERNEKLERE KONUK OLDU Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine de katılarak destek veriyor. Başkan Bıyık’a hafta sonu programlarında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, partililer ve meclis üyeleri de eşlik ediyor. Başkan Muzaffer Bıyık, her hafta olduğu gibi bu hafta sonu da yöre derneklerini yalnız bırakmadı. Samsunular Derneği’nin kahvaltı programına katılan Başkan Bıyık, Ardahan İli Ölçek Köyü Derneği’nin dayanışma gecesine de katılarak birlik beraberlik mesajı verdi. Darıcalı vatandaşlar da hafta sonu tatil yapmak yerine çalışan ve kendilerini yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta içi olduğu gibi hafta sonunu da çalışarak geçiriyor. Her fırsatta Darıcalılılarla bir araya gelen Başkan Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçirdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve geldiği günden beri her fırsatta Darıcalı vatandaşlarla birebir temas kuruyor. Hafta içi mesai saatleri içerisinde gerek belediye çalışmalarını yürüten gerekse de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, akşam geç saatlere kadar da ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerine ortak oluyor.

HAFTA SONU YOĞUN MESAİ

Hafta içi olduğu gibi hafta sonu da tatil yerine çalışmayı tercih eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmıyor. Hafta sonları düğün, nişan gibi vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Bıyık, cenaze ve taziyelere de katılarak Darıcalıların acılarını paylaşıyor. Esnaf ve işyeri ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, yeni açılan işyerlerine de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

DERNEKLERE KONUK OLDU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine de katılarak destek veriyor. Başkan Bıyık’a hafta sonu programlarında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, partililer ve meclis üyeleri de eşlik ediyor. Başkan Muzaffer Bıyık, her hafta olduğu gibi bu hafta sonu da yöre derneklerini yalnız bırakmadı. Samsunular Derneği’nin kahvaltı programına katılan Başkan Bıyık, Ardahan İli Ölçek Köyü Derneği’nin dayanışma gecesine de katılarak birlik beraberlik mesajı verdi. Darıcalı vatandaşlar da hafta sonu tatil yapmak yerine çalışan ve kendilerini yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.