19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık hasret giderdi

Darıca 27.02.2020 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık hasret giderdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalarında ara vermiyor. Başkan Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibiyle beraber ‪Darıca Bayburtlular Derneği’ni ziyaret ederek Bayburtlu hemşerileriyle beraber sohbet ederek hasret gidermiş oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Başkan Bıyık’ın en son durağı Darıca Bayburtlular Derneği oldu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibiyle beraber Bayburtlulara giden Başkan Bıyık, burada Bayburtlular ile hem hasret giderdi hem de bol bol sohbet etti. Başkan Bıyık, “Bayburtlu hemşerilerimizle beraber olmaktan dolayı mutlu, gururlu ve sevinçliyim, Allah birliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu. KOL KOLA VERECEĞİZ Bayburtlular Derneğinde gerçekleşen ziyarete vatandaşlar da ilgi gösterirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Memleket olarak kenetlenmemiz gereken günleri yaşıyoruz. Bu anlamda kol kola ve gönül gönüle vermeye devam edeceğiz. Bu ülke üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz. Her zaman memleketimiz adına çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Darıca’mız için de kol kola ve yürek yüreğe vererek güzel günler yaşayacağız” ifadesini kullandı.      

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalarında ara vermiyor. Başkan Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibiyle beraber ‪Darıca Bayburtlular Derneği’ni ziyaret ederek Bayburtlu hemşerileriyle beraber sohbet ederek hasret gidermiş oldu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Başkan Bıyık’ın en son durağı Darıca Bayburtlular Derneği oldu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibiyle beraber Bayburtlulara giden Başkan Bıyık, burada Bayburtlular ile hem hasret giderdi hem de bol bol sohbet etti. Başkan Bıyık, “Bayburtlu hemşerilerimizle beraber olmaktan dolayı mutlu, gururlu ve sevinçliyim, Allah birliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

KOL KOLA VERECEĞİZ

Bayburtlular Derneğinde gerçekleşen ziyarete vatandaşlar da ilgi gösterirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Memleket olarak kenetlenmemiz gereken günleri yaşıyoruz. Bu anlamda kol kola ve gönül gönüle vermeye devam edeceğiz. Bu ülke üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz. Her zaman memleketimiz adına çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Darıca’mız için de kol kola ve yürek yüreğe vererek güzel günler yaşayacağız” ifadesini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.