Başkan Bıyık projelerinin peşinde

Darıca 10.10.2020 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık projelerinin peşinde

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz yıl açılışını yaptığı Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret ederek salgın dönemindeki çalışmalar hakkında sohbet ve istişare etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret edip sağlık personeliyle sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık şu ifadelere yer verdi; “Darıca İlçe Sağlık Müdürümüz ve mahalle muhtarımız ile birlikte Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret ederek pandemi sürecinde özveriyle mücadele eden sağlık personeliyle hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz yıl açılışını yaptığı Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret ederek salgın dönemindeki çalışmalar hakkında sohbet ve istişare etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret edip sağlık personeliyle sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık şu ifadelere yer verdi; “Darıca İlçe Sağlık Müdürümüz ve mahalle muhtarımız ile birlikte Osmangazi Mahallesi Aile Hekimliğini ziyaret ederek pandemi sürecinde özveriyle mücadele eden sağlık personeliyle hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.