19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık şehit babasına gitti

Darıca 26.08.2020 - 20:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık şehit babasına gitti

Göreve geldiği günden bu yana taraflı tarafsız herkesin alkışını ve takdirini kazanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyede oturmuyor. Sürekli sahada ve dışarda olan Başkan Bıyık, bu defa şehit babası Recep Sarıtosun’u unutmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, güne, Darıcalı kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Recep Sarıtosun’u iş yerinde ziyaret ederek başladı. Baba Sarıtosun ile bir araya gelen çay içip sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman olduğu gibi mütevaziliğiyle örnek olurken taraflı tarafsız herkesin takdirini bir kez daha kazanmayı başardı. Başkan Bıyık, “Tüm esnaflarımıza helalinden bol kazançlar diliyorum. Esnafımızın yanındayız” ifadesini kullandı. ŞEHİTLERİMİZİN ANISI KUTSAL Şehitlerimizin ve şehit yakınlarımızın başımızın tacı olduğunu kaydeden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Aziz şehitlerimizin hatıralarını unutmayacağız, her daim yaşatacağız, aynı şekilde şehit yakınlarımızın yanında olmak, onlara sarılmak boynumuzun borcu. Bu noktada, bugün Darıcalı kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Recep Sarıtosun’u iş yerinde ziyaret ettik, hal hatır sorup, hayırlı işler dileyerek bir ihtiyacı olup olmadığını sorduk” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana taraflı tarafsız herkesin alkışını ve takdirini kazanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyede oturmuyor. Sürekli sahada ve dışarda olan Başkan Bıyık, bu defa şehit babası Recep Sarıtosun’u unutmadı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, güne, Darıcalı kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Recep Sarıtosun’u iş yerinde ziyaret ederek başladı. Baba Sarıtosun ile bir araya gelen çay içip sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman olduğu gibi mütevaziliğiyle örnek olurken taraflı tarafsız herkesin takdirini bir kez daha kazanmayı başardı. Başkan Bıyık, “Tüm esnaflarımıza helalinden bol kazançlar diliyorum. Esnafımızın yanındayız” ifadesini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZİN ANISI KUTSAL

Şehitlerimizin ve şehit yakınlarımızın başımızın tacı olduğunu kaydeden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Aziz şehitlerimizin hatıralarını unutmayacağız, her daim yaşatacağız, aynı şekilde şehit yakınlarımızın yanında olmak, onlara sarılmak boynumuzun borcu. Bu noktada, bugün Darıcalı kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Recep Sarıtosun’u iş yerinde ziyaret ettik, hal hatır sorup, hayırlı işler dileyerek bir ihtiyacı olup olmadığını sorduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.