Başkan Bıyık’tan “Evdekal” çağrısına destek

Darıca 24.03.2020 - 08:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan “Evdekal” çağrısına destek

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle başlatılan "evde kal" çağrısına, hafta sonu ailesiyle evinde zaman geçirerek destek verdi. Hafta içi yoğun bir şekilde hem belediye çalışmalarını hem de tüm dünyayı etkisi altına yeni tip Koronavirüs (Covid19) virüsü ile ilgili mücadelelerini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, virüs nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle hafta sonunu ailesi ile geçirme fırsatı yakalarken, paylaştığı güzel resimle birlikte Darıcalılara da “Evdekalın” çağrısını yeniledi. Hafta sonunu evde kızı Merve ile derslerinden sonra satranç oynayarak güzel vakit geçirdiğini belirten Başkan Bıyık, vatandaşları uyararak yaşanan bu sıkıntılı süreçte herkesin evinde kalarak hem güzel vakit geçirmelerini hem de virüse karşı alınan tedbirlere riayet edilmesini istedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle başlatılan "evde kal" çağrısına, hafta sonu ailesiyle evinde zaman geçirerek destek verdi.

Hafta içi yoğun bir şekilde hem belediye çalışmalarını hem de tüm dünyayı etkisi altına yeni tip Koronavirüs (Covid19) virüsü ile ilgili mücadelelerini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, virüs nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle hafta sonunu ailesi ile geçirme fırsatı yakalarken, paylaştığı güzel resimle birlikte Darıcalılara da “Evdekalın” çağrısını yeniledi. Hafta sonunu evde kızı Merve ile derslerinden sonra satranç oynayarak güzel vakit geçirdiğini belirten Başkan Bıyık, vatandaşları uyararak yaşanan bu sıkıntılı süreçte herkesin evinde kalarak hem güzel vakit geçirmelerini hem de virüse karşı alınan tedbirlere riayet edilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.