Başkan Bıyık’tan minik Zeliha’ya doğum günü sürprizi

Darıca 19.04.2020 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan minik Zeliha’ya doğum günü sürprizi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kızlarının doğum gününü kutlayamadıklarını belirten aileye doğum günü sürprizi yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kızlarının doğum gününü kutlayamadıklarını belirten aileye doğum günü sürprizi yaptı. Sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam etmesiyle birlikte Altındişçi ailesi Darıca Belediyesi Vefa Sosyal Destek Hattını arayarak kızları Zeliha’nın 5 yaşına girdiğini ama sokağa çıkamadıkları için pasta alıp minik Zeliha’nın doğum gününü kutlayamadıklarını belirtti. PASTAYI BAŞKAN BIYIK GÖTÜRDÜ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da konudan haberdar olunca pastayı minik Zeliha’ya bizzat kendisi götürdü. Altındişçi ailesinin evlerinin önünde bulunan bahçede pastanın mumlarını minik Zeliha ile birlikte üfleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, küçük kıza hediye de verdi. Aileyi de tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. Annesine babasına, memleketine hayırlı evlat olsun inşallah” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kızlarının doğum gününü kutlayamadıklarını belirten aileye doğum günü sürprizi yaptı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kızlarının doğum gününü kutlayamadıklarını belirten aileye doğum günü sürprizi yaptı. Sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam etmesiyle birlikte Altındişçi ailesi Darıca Belediyesi Vefa Sosyal Destek Hattını arayarak kızları Zeliha’nın 5 yaşına girdiğini ama sokağa çıkamadıkları için pasta alıp minik Zeliha’nın doğum gününü kutlayamadıklarını belirtti.

PASTAYI BAŞKAN BIYIK GÖTÜRDÜ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da konudan haberdar olunca pastayı minik Zeliha’ya bizzat kendisi götürdü. Altındişçi ailesinin evlerinin önünde bulunan bahçede pastanın mumlarını minik Zeliha ile birlikte üfleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, küçük kıza hediye de verdi. Aileyi de tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. Annesine babasına, memleketine hayırlı evlat olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.