GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık’tan Pazarcı esnafına koronavirüs denetimi!

Darıca 02.04.2020 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan Pazarcı esnafına koronavirüs denetimi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs salgınına karşı Darıca’da kurulan semt pazarlarında alınan önlemleri denetlemek için merkezde bulunan Perşembe Pazarı'nda denetime çıktı. Esnaftan hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Başkan Muzaffer Bıyık, pazara gelen vatandaşlara da alınan tedbirler hakkında bilgi verdi. Tüm dünyayı ve Türkiye’yi olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs vakalarının artmaya başlamasıyla birlikte Darıca Belediyesi de önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Her mahallede ve vatandaşların ortak kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren Darıca Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve huzuru için denetimleri de arttırdı. İlk günden itibaren Darıca’da dezenfekte ve hijyen çalışmalarına başlayan Darıca Belediyesi, koronavirüs salgınını önlemek amacıyla mahallelerde kurulan semt pazarlarında da denetimlerini arttırdı. Pazarlara 3 metre mesafe kuralı da getirilirken pazar giriş noktalarına el dezenfektanları konuldu. BAŞKAN BIYIK DENETİME ÇIKTI Salgını önleme çalışmaları kapsamında Darıca Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de pazarlarda 3 metre mesafe kuralı ve hijyen kurallarını sık sık denetlerken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da alınan önlemleri yerinde incelemek için pazarda denetime çıktı. Darıca merkezde kurulan Perşembe pazarına Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve zabıta ekipleriyle birlikte giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kurulan tüm tezgahları dolaşarak pazarcı esnafından da özellikle hijyen kurallarına dikkat etmelerini istedi. Pazara gelen vatandaşlara eldiven ve maske de dağıtan Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşlarla sohbet ederek pazarda alınan önlemler hakkında bilgiler verdi ve alışveriş yaparken sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri ve eldiven ile maske kullanmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs salgınına karşı Darıca’da kurulan semt pazarlarında alınan önlemleri denetlemek için merkezde bulunan Perşembe Pazarı'nda denetime çıktı. Esnaftan hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Başkan Muzaffer Bıyık, pazara gelen vatandaşlara da alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs vakalarının artmaya başlamasıyla birlikte Darıca Belediyesi de önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Her mahallede ve vatandaşların ortak kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren Darıca Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve huzuru için denetimleri de arttırdı. İlk günden itibaren Darıca’da dezenfekte ve hijyen çalışmalarına başlayan Darıca Belediyesi, koronavirüs salgınını önlemek amacıyla mahallelerde kurulan semt pazarlarında da denetimlerini arttırdı. Pazarlara 3 metre mesafe kuralı da getirilirken pazar giriş noktalarına el dezenfektanları konuldu.

BAŞKAN BIYIK DENETİME ÇIKTI

Salgını önleme çalışmaları kapsamında Darıca Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de pazarlarda 3 metre mesafe kuralı ve hijyen kurallarını sık sık denetlerken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da alınan önlemleri yerinde incelemek için pazarda denetime çıktı. Darıca merkezde kurulan Perşembe pazarına Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve zabıta ekipleriyle birlikte giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kurulan tüm tezgahları dolaşarak pazarcı esnafından da özellikle hijyen kurallarına dikkat etmelerini istedi. Pazara gelen vatandaşlara eldiven ve maske de dağıtan Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşlarla sohbet ederek pazarda alınan önlemler hakkında bilgiler verdi ve alışveriş yaparken sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri ve eldiven ile maske kullanmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.