GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık'tan vatandaşlara çağrı!

Darıca 27.05.2020 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık'tan vatandaşlara çağrı!

Darıca Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için sivrisinekle mücadele ediyor. Bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında hummalı bir çalışma yürüten Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için yürüttüğü sivrisineklerle mücadele çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Erken dönemde yapılan larva mücadelesi ile sivrisinekler henüz yumurta evresindeyken yok ediliyor. Çalışmalar kapsamında Darıca genelinde tüm dere, su birikintisi, su bidonları ve su kapları ile kullanılmayan yüzme havuzlarında ıslah ve ilaçlama faaliyetinde bulunan ekipler, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için tüm önlemleri alıyor. ÇALIŞMALAR YAZ BOYU SÜRECEK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman ilaçlama çalışmalarını takip ederek yapılan çalışmaları inceliyor. Vatandaşlara da seslenen Başkan Muzaffer Bıyık, sivrisineksiz bir yaz için birlikte çalışma çağrısında bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık, yaz aylarında sivrisinek oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesinin son derece önemli olduğunu söyledi.  Belediye bünyesinde faaliyet yürüten ekipler tarafından sivrisinek, haşere ve larva ile mücadele çalışmasının devam ettiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “İlkbahar ile birlikte başlayan ilaçlama çalışmaları yaz ayları boyunca artarak devam edecek” dedi. SİVRİSİNEKLE BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM Darıcalılardan destek beklediklerini de ifade eden Başkan Bıyık, “Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın sivrisinek konusunda sıkıntı çekmemesi için ilaçlamalarımızı larva döneminde başlayarak devam ettiriyoruz. Larva alanlarını ilaçlayarak sivrisineklerin yumurtalarını yok ediyor ve üremeleri engelliyoruz. Ancak vatandaşlarımızın da bu mücadelede bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Dışarıda bıraktıkları ağzı açık su bidonları ya da kullanmadıkları havuzlar larvaların en önemli üreme alanları oluyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarıyla birlikte bizler de ilaçlama çalışmalarımızla sivrisinek oluşumunun önüne geçmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Darıca Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için sivrisinekle mücadele ediyor.

Bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında hummalı bir çalışma yürüten Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için yürüttüğü sivrisineklerle mücadele çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Erken dönemde yapılan larva mücadelesi ile sivrisinekler henüz yumurta evresindeyken yok ediliyor. Çalışmalar kapsamında Darıca genelinde tüm dere, su birikintisi, su bidonları ve su kapları ile kullanılmayan yüzme havuzlarında ıslah ve ilaçlama faaliyetinde bulunan ekipler, vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için tüm önlemleri alıyor.

ÇALIŞMALAR YAZ BOYU SÜRECEK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman ilaçlama çalışmalarını takip ederek yapılan çalışmaları inceliyor. Vatandaşlara da seslenen Başkan Muzaffer Bıyık, sivrisineksiz bir yaz için birlikte çalışma çağrısında bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık, yaz aylarında sivrisinek oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesinin son derece önemli olduğunu söyledi.  Belediye bünyesinde faaliyet yürüten ekipler tarafından sivrisinek, haşere ve larva ile mücadele çalışmasının devam ettiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “İlkbahar ile birlikte başlayan ilaçlama çalışmaları yaz ayları boyunca artarak devam edecek” dedi.

SİVRİSİNEKLE BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Darıcalılardan destek beklediklerini de ifade eden Başkan Bıyık, “Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın sivrisinek konusunda sıkıntı çekmemesi için ilaçlamalarımızı larva döneminde başlayarak devam ettiriyoruz. Larva alanlarını ilaçlayarak sivrisineklerin yumurtalarını yok ediyor ve üremeleri engelliyoruz. Ancak vatandaşlarımızın da bu mücadelede bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Dışarıda bıraktıkları ağzı açık su bidonları ya da kullanmadıkları havuzlar larvaların en önemli üreme alanları oluyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarıyla birlikte bizler de ilaçlama çalışmalarımızla sivrisinek oluşumunun önüne geçmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.