19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükakın, çok hızlı!

Siyaset 19.02.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükakın, çok hızlı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, henüz bir senesi dolmasa da toplumun büyük kesiminden kabul görmüş durumda. Bugüne kadarki performansıyla alkışlanan Büyükakın, “Dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek bizim ana vazifemizdir” diyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, henüz bir senesi dolmasa da toplumun ciddi tabanından çalışkanlığıyla tam not alıyor. Her kesimi kucaklayan söylemleri ve vatandaşla yakın olan diyaloğu ile takdir toplayan Büyükakın, kültüre ve sanata verdiği değerin yanı sıra Kocaelispor duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Gençlere yönelik projelerinin yanı sıra seçim zamanı verdiği sözlerin arkasında durarak bu anlamda çalışan Büyükakın, şu ana kadar oldukça başarılı. BİR SENE DOLMADAN KABUL GÖRDÜ “Dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek bizim ana vazifemizdir” felsefesiyle davranan ve bu yolda yürüyen Büyükakın’ın bir sene dolmadan verdiği imaj ve yaklaşımlar toplum tarafından kabul görüyor. Görev süresinin az bir kısmı dolmasına karşın verdiği mücadele ile takdir kazanan Büyükakın’a yediden yetmişe destek var. Başkan Büyükakın, aynı anlayış ve prensiple 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, henüz bir senesi dolmasa da toplumun büyük kesiminden kabul görmüş durumda. Bugüne kadarki performansıyla alkışlanan Büyükakın, “Dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek bizim ana vazifemizdir” diyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, henüz bir senesi dolmasa da toplumun ciddi tabanından çalışkanlığıyla tam not alıyor. Her kesimi kucaklayan söylemleri ve vatandaşla yakın olan diyaloğu ile takdir toplayan Büyükakın, kültüre ve sanata verdiği değerin yanı sıra Kocaelispor duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Gençlere yönelik projelerinin yanı sıra seçim zamanı verdiği sözlerin arkasında durarak bu anlamda çalışan Büyükakın, şu ana kadar oldukça başarılı.

BİR SENE DOLMADAN KABUL GÖRDÜ

“Dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek bizim ana vazifemizdir” felsefesiyle davranan ve bu yolda yürüyen Büyükakın’ın bir sene dolmadan verdiği imaj ve yaklaşımlar toplum tarafından kabul görüyor. Görev süresinin az bir kısmı dolmasına karşın verdiği mücadele ile takdir kazanan Büyükakın’a yediden yetmişe destek var. Başkan Büyükakın, aynı anlayış ve prensiple 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.