Başkan Büyükakın Cuma namazı için Gebze’ye geldi

Gebze 16.10.2020 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükakın Cuma namazı için Gebze’ye geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cuma namazını Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami’sinde kıldı. Başkan Büyükakın, namaz çıkışı vatandaşlarla hasbihal etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte Cuma namazını Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde kıldı. Cuma namazının ardından vatandaşın büyük ilgisine maruz kalan Başkan Büyükakın cami cemaati ve kendisini görmeye gelen vatandaşlar ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Sohbetlerin ardından açıklama yapan Başkan Büyükakın şu ifadelere yer verdi; “Cuma namazımızı Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami’sinde kıldık. Rabbim kıldığımız namazları, ettiğimiz duaları kabul eylesin.  Cuma namazımızı eda ettikten sonra Gebzeli vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal edip, talep ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu büyük ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cuma namazını Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami’sinde kıldı. Başkan Büyükakın, namaz çıkışı vatandaşlarla hasbihal etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte Cuma namazını Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde kıldı. Cuma namazının ardından vatandaşın büyük ilgisine maruz kalan Başkan Büyükakın cami cemaati ve kendisini görmeye gelen vatandaşlar ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Sohbetlerin ardından açıklama yapan Başkan Büyükakın şu ifadelere yer verdi; “Cuma namazımızı Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami’sinde kıldık. Rabbim kıldığımız namazları, ettiğimiz duaları kabul eylesin.  Cuma namazımızı eda ettikten sonra Gebzeli vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal edip, talep ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu büyük ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.