Başkan Büyükgöz’den gençlere altın öğütler

Gebze 05.07.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Büyükgöz’den gençlere altın öğütler

Stajyer öğrencilerin oryantasyon eğitimine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kendinizi geliştirin diplomalarınızın üstüne çıkın” dedi.

Gebze Belediyesi’nde stajlarını sürdüren stajyer öğrencilerin oryantasyon eğitimine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kendinizi geliştirin, diplomalarınızın üstüne çıkın” dedi. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, yaz döneminde belediyede staj yapan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon eğitimi Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nde yapıldı. ÜLKENİN YARINLARI İÇİN SORUMLUSUNUZ Gençleri yalnız bırakmayan ve eğitimlerine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmasında, “Hayat bir şekilde akıp gidiyor. Şu anda belki üzerinizde çok fazla bir sorumluluk olmadığını düşünüyorsunuz. Fakat en büyük sorumluluğunuz kendinize ve kendi geleceğinize yönelik sorumluluklar. Aynı zamanda ailenize çevrenize en önemlisi bu ülkenin geleceğine, yarınlarına dönük sorumlusunuz. DİPLOMALARINIZIN ÜSTÜNDE OLUN Zaman değişiyor artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Zamana ayak uydurmak ve kendiniz iyi geliştirmek zorundasınız. Şunu hiçbir zaman unutmayın; fırsatlar asla tükenmez. Önemli olan fırsatları değerlendire bilmektir. Yaptığınız işte en iyisi olmaya çalışın. Artık diploma tek başına bir anlam ifade etmiyor. Diplomalarınızın üstünde insanlar olun” ifadelerine yer verdi. Başkan Büyükgöz’ün konuşmasının ardından İnsan Kaynakları Müdürlüğünce stajyer öğrencilere Gebze ve Gebze Belediyesi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Stajyer öğrencilerin oryantasyon eğitimine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kendinizi geliştirin diplomalarınızın üstüne çıkın” dedi.

Gebze Belediyesi’nde stajlarını sürdüren stajyer öğrencilerin oryantasyon eğitimine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kendinizi geliştirin, diplomalarınızın üstüne çıkın” dedi. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, yaz döneminde belediyede staj yapan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon eğitimi Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nde yapıldı.

ÜLKENİN YARINLARI İÇİN SORUMLUSUNUZ

Gençleri yalnız bırakmayan ve eğitimlerine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmasında, “Hayat bir şekilde akıp gidiyor. Şu anda belki üzerinizde çok fazla bir sorumluluk olmadığını düşünüyorsunuz. Fakat en büyük sorumluluğunuz kendinize ve kendi geleceğinize yönelik sorumluluklar. Aynı zamanda ailenize çevrenize en önemlisi bu ülkenin geleceğine, yarınlarına dönük sorumlusunuz.

DİPLOMALARINIZIN ÜSTÜNDE OLUN

Zaman değişiyor artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Zamana ayak uydurmak ve kendiniz iyi geliştirmek zorundasınız. Şunu hiçbir zaman unutmayın; fırsatlar asla tükenmez. Önemli olan fırsatları değerlendire bilmektir. Yaptığınız işte en iyisi olmaya çalışın. Artık diploma tek başına bir anlam ifade etmiyor. Diplomalarınızın üstünde insanlar olun” ifadelerine yer verdi. Başkan Büyükgöz’ün konuşmasının ardından İnsan Kaynakları Müdürlüğünce stajyer öğrencilere Gebze ve Gebze Belediyesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.