19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükgöz’e Doğalgaz Teşekkürü

Gebze 02.02.2020 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz’e Doğalgaz Teşekkürü

Ovacık’ta Kazım ve Nazmiye Öztürk’ün evine konuk olan Başkan Büyükgöz’e Öztürk çifti, “Köye doğalgaz geleceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bizler için büyük bir rahatlık ve konfor olan doğalgazı bizlere hizmet olarak ulaştırdığınız için size teşekkür ederiz başkanım. Sağolun” sözleriyle teşekkür etti Başkan Büyükgöz’e doğalgaz teşekkürü… Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinin muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantının ardından mahallelerde bir dizi inceleme turu gerçekleştirdi. Devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Büyükgöz, Ovacık Mahallesi’nde Öztürk çiftinin davetini geri çevirmedi. Kazım ve Nazmiye Öztürk’ün evlerine konuk olan Başkan Büyükgöz’e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden çift, doğalgaz sevincini de başkan ile paylaştı. Ovacık’a kazandırılan doğalgaz hizmeti için Başkan Büyükgöz’e teşekkür eden Kazım Öztürk, “Köye doğalgaz geleceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bizler için büyük bir rahatlık ve konfor olan doğalgazı bizlere hizmet olarak ulaştırdığınız için size teşekkür ederiz başkanım. Sağolun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz de Öztürk çiftine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğu. Hep dediğimiz gibi hizmetlerimizin temelinde, sizlerin talep ve ihtiyaçları var. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bundan sonra da sizlerden gelen talepler doğrultusunda belirleyip hayata geçireceğiz. Sizlere de huzur ve sağlık dolu günler nasip etsin Rabbim. Ben de sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ovacık’ta Kazım ve Nazmiye Öztürk’ün evine konuk olan Başkan Büyükgöz’e Öztürk çifti, “Köye doğalgaz geleceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bizler için büyük bir rahatlık ve konfor olan doğalgazı bizlere hizmet olarak ulaştırdığınız için size teşekkür ederiz başkanım. Sağolun” sözleriyle teşekkür etti

Başkan Büyükgöz’e doğalgaz teşekkürü… Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinin muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantının ardından mahallelerde bir dizi inceleme turu gerçekleştirdi. Devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Büyükgöz, Ovacık Mahallesi’nde Öztürk çiftinin davetini geri çevirmedi. Kazım ve Nazmiye Öztürk’ün evlerine konuk olan Başkan Büyükgöz’e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden çift, doğalgaz sevincini de başkan ile paylaştı. Ovacık’a kazandırılan doğalgaz hizmeti için Başkan Büyükgöz’e teşekkür eden Kazım Öztürk, “Köye doğalgaz geleceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bizler için büyük bir rahatlık ve konfor olan doğalgazı bizlere hizmet olarak ulaştırdığınız için size teşekkür ederiz başkanım. Sağolun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz de Öztürk çiftine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğu. Hep dediğimiz gibi hizmetlerimizin temelinde, sizlerin talep ve ihtiyaçları var. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bundan sonra da sizlerden gelen talepler doğrultusunda belirleyip hayata geçireceğiz. Sizlere de huzur ve sağlık dolu günler nasip etsin Rabbim. Ben de sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.