Başkan Büyükgöz Gönül Çarşısında!

Gebze 02.07.2020 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz Gönül Çarşısında!

Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli hemşerilerimizi; ihtiyaç fazlası kullanılabilir kıyafetlerini Elden Ele Gönül Çarşımıza ulaştırarak bu gönül ve hayır birlikteliğine paydaş olmaya davet ediyorum” dedi.    Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulundu. İhtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarının giderileceği Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, “Hayırsever vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bize emanet ettiği kıyafetler, burada uzman ekibimiz tarafından temizlenerek ütüleniyor. Temizlik ve dezenfekte aşaması tamamlanan kıyafetler buradan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. 641 78 12 NUMARALI TELEFONDAN Değerli hemşerilerimizi; ihtiyaç fazlası kullanılabilir kıyafetlerini Elden Ele Gönül Çarşımıza ulaştırarak bu gönül ve hayır birlikteliğine paydaş olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.  Hayırseverlerden gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı sosyal sorumluluk projesine destek ve yardım başvuruları, 0262 641 78 12 numaralı telefondan gerçekleştiriliyor.  

Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli hemşerilerimizi; ihtiyaç fazlası kullanılabilir kıyafetlerini Elden Ele Gönül Çarşımıza ulaştırarak bu gönül ve hayır birlikteliğine paydaş olmaya davet ediyorum” dedi.   

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulundu. İhtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarının giderileceği Elden Ele Gönül Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, “Hayırsever vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bize emanet ettiği kıyafetler, burada uzman ekibimiz tarafından temizlenerek ütüleniyor. Temizlik ve dezenfekte aşaması tamamlanan kıyafetler buradan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

641 78 12 NUMARALI TELEFONDAN

Değerli hemşerilerimizi; ihtiyaç fazlası kullanılabilir kıyafetlerini Elden Ele Gönül Çarşımıza ulaştırarak bu gönül ve hayır birlikteliğine paydaş olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.  Hayırseverlerden gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı sosyal sorumluluk projesine destek ve yardım başvuruları, 0262 641 78 12 numaralı telefondan gerçekleştiriliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.