19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Çetinkaya’dan vatandaşa ziyaret

Siyaset 12.10.2020 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çetinkaya’dan vatandaşa ziyaret

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya beraberinde parti üyeleriyle saha çalışmaları kapsamında Darıcalı vatandaşları ziyaret etti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, İl Başkan Yardımcısı Turhan Özkalas ve Eyüp Çelik, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Akyüz, gençlik kollarından Yunus Aksu ile birlikte saha çalışmaları kapsamında Darıcalı işletmecilere ziyaret gerçekleştirdi. Piri Reis Mahallesi Muhtarı Fuat Yaşar’ı ve mahallede hizmet veren işletmecilere ziyarette bulunan partililer salgın döneminin etkileri Darıca’ya etkileri hakkında sohbet ettiler. Ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Çetinkaya, “Darıca’mızda işletmecilik yapan vatandaşlarımızı ve Piri Reis Mahallesi Muhtarı Fuat Yaşar’ı ziyaret ettik. İşletmecilerimizin mevcut sektörlerinin durumları hakkında bilgi alarak sohbet ettik. Daha sonra muhtarımızı ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi aldık. Kendilerine bir takım önerilerde bulunduk. Hem gelişen mahalle olması hem de pandemi sürecinin vermiş olduğu yoğunluğa göğüs gererek mesai harcayan muhtarımız Sayın Fuat YAŞAR beye ve işletmecilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.  

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya beraberinde parti üyeleriyle saha çalışmaları kapsamında Darıcalı vatandaşları ziyaret etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, İl Başkan Yardımcısı Turhan Özkalas ve Eyüp Çelik, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Akyüz, gençlik kollarından Yunus Aksu ile birlikte saha çalışmaları kapsamında Darıcalı işletmecilere ziyaret gerçekleştirdi. Piri Reis Mahallesi Muhtarı Fuat Yaşar’ı ve mahallede hizmet veren işletmecilere ziyarette bulunan partililer salgın döneminin etkileri Darıca’ya etkileri hakkında sohbet ettiler. Ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Çetinkaya, “Darıca’mızda işletmecilik yapan vatandaşlarımızı ve Piri Reis Mahallesi Muhtarı Fuat Yaşar’ı ziyaret ettik. İşletmecilerimizin mevcut sektörlerinin durumları hakkında bilgi alarak sohbet ettik. Daha sonra muhtarımızı ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi aldık. Kendilerine bir takım önerilerde bulunduk. Hem gelişen mahalle olması hem de pandemi sürecinin vermiş olduğu yoğunluğa göğüs gererek mesai harcayan muhtarımız Sayın Fuat YAŞAR beye ve işletmecilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.