Başkan Çiftçi’den “Daha temiz bir Çayırova” vurgusu!

Çayırova 19.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çiftçi’den “Daha temiz bir Çayırova” vurgusu!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu. Toplantıda özveriyle çalışan temizlik personellerini kutlayan Başkan Çiftçi “Daha temiz bir Çayırova” vurgusu yaptı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Toplantıda temizlik işleri personelleri ile istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Çiftçi, personel ekibinin talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı. ‘Daha temiz bir Çayırova’ vurgusu yaparak Koronavirüs salgınının etkilerini en aza indirmek için uğraştıklarını dile getiren Başkan Çiftçi “Hijyen yalnızca dezenfektan sıkılarak sağlanamaz. Koronavirüs hasta kişilere temas ile bulaştığı gibi onların kullanmış, dokunmuş olduğu eşyalar ile de bulaşır. Biz belediye olarak toplumun ortak kullanım alanlarını temizleme ve dezenfekte etme gayreti içerisindeyiz. Halkımızdan da temizlik konusunda göstermiş olduğu hassasiyeti devam ettirmesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. “YALNIZCA KENDİNİZ İÇİN DEĞİL TOPLUM İÇİN DE TEDBİRLERE UYUN” Sözlerini sürdüren Başkan Çiftçi maske, mesafe, hijyen konusuna vurgu yaparak, “Süreci atlatmak için herkesin özveri içinde olması gerekiyor. Salgın, tek bir kişi dahi tedbirlere uymazsa son bulamaz. Bu yüzden süreci yalnızca birlikte hareket edersek atlatabiliriz. Tedbirlere uymamanın yalnızca bireysel değil toplumsal da bir etkisi olduğu için vatandaşların bu bilinçle kurallara riayet etmesi gerek” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu. Toplantıda özveriyle çalışan temizlik personellerini kutlayan Başkan Çiftçi “Daha temiz bir Çayırova” vurgusu yaptı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Toplantıda temizlik işleri personelleri ile istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Çiftçi, personel ekibinin talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı. ‘Daha temiz bir Çayırova’ vurgusu yaparak Koronavirüs salgınının etkilerini en aza indirmek için uğraştıklarını dile getiren Başkan Çiftçi “Hijyen yalnızca dezenfektan sıkılarak sağlanamaz. Koronavirüs hasta kişilere temas ile bulaştığı gibi onların kullanmış, dokunmuş olduğu eşyalar ile de bulaşır. Biz belediye olarak toplumun ortak kullanım alanlarını temizleme ve dezenfekte etme gayreti içerisindeyiz. Halkımızdan da temizlik konusunda göstermiş olduğu hassasiyeti devam ettirmesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“YALNIZCA KENDİNİZ İÇİN DEĞİL TOPLUM İÇİN DE TEDBİRLERE UYUN”

Sözlerini sürdüren Başkan Çiftçi maske, mesafe, hijyen konusuna vurgu yaparak, “Süreci atlatmak için herkesin özveri içinde olması gerekiyor. Salgın, tek bir kişi dahi tedbirlere uymazsa son bulamaz. Bu yüzden süreci yalnızca birlikte hareket edersek atlatabiliriz. Tedbirlere uymamanın yalnızca bireysel değil toplumsal da bir etkisi olduğu için vatandaşların bu bilinçle kurallara riayet etmesi gerek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.