19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Demirci, “Çocuklarımız Sanatla Buluşuyor”

Çayırova 15.12.2016 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Demirci, “Çocuklarımız Sanatla Buluşuyor”

Çayırova Belediyesi 2014 yılında oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu’nun ardından Çocuk Korosu içinde ilk adımı attı. Çocuk Korosu ile çocuklara müzik bilgisi vererek, yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlanacak.

  Son Başvuru 30 Aralık Çayırova Belediyesi Çocuk Korosu kurmaya hazırlanıyor. Müzik Eğitmenleri Çiğdem Yaylagül ve Ömer Cesur eşliğinde ritim ve nota eğitimi alacak çocuklar, dostluğu, kardeşliği şarkı ve türküler eşliğinde hep birlikte haykıracak. Çocuklara müzik bilgisi vererek, yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlanacak. Koroya katılmak isteyen 11-25 yaş arası çocuklar ve gençler 30 Aralık Cuma gününe kadar başvurularını Çayırova Belediyesi Kültür Merkezine yapabilecekler. 11-25 yaş grubundaki çocuklar ve gençler arasından yapılan seçmelerle oluşturulacak olan koro, çalışmalarına yeni yıl ile beraber başlayacak. Koro önümüzdeki aylarda özel gün ve haftalara yönelik düzenlenen programlarda boy gösterecek. Başkan Demirci, “Çocuklarımız Sanatla Buluşuyor” Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Belediye olarak kültürel etkinlikler önemsiyoruz. Çocukların sanatla buluşuyor olması bizim için çok önemli. Çocuklarımızı ne kadar sanatla iç içe yetiştirebilirsek, yarınlardaki insan kalitemiz o kadar yüksek olur. Çayırova Belediyesi olarak Anne-Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezimizde çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Çayırova Belediyesi 2014 yılında oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu’nun ardından Çocuk Korosu içinde ilk adımı attı. Çocuk Korosu ile çocuklara müzik bilgisi vererek, yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlanacak.

 

Son Başvuru 30 Aralık

Çayırova Belediyesi Çocuk Korosu kurmaya hazırlanıyor. Müzik Eğitmenleri Çiğdem Yaylagül ve Ömer Cesur eşliğinde ritim ve nota eğitimi alacak çocuklar, dostluğu, kardeşliği şarkı ve türküler eşliğinde hep birlikte haykıracak. Çocuklara müzik bilgisi vererek, yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlanacak. Koroya katılmak isteyen 11-25 yaş arası çocuklar ve gençler 30 Aralık Cuma gününe kadar başvurularını Çayırova Belediyesi Kültür Merkezine yapabilecekler. 11-25 yaş grubundaki çocuklar ve gençler arasından yapılan seçmelerle oluşturulacak olan koro, çalışmalarına yeni yıl ile beraber başlayacak. Koro önümüzdeki aylarda özel gün ve haftalara yönelik düzenlenen programlarda boy gösterecek.

Başkan Demirci, “Çocuklarımız Sanatla Buluşuyor”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Belediye olarak kültürel etkinlikler önemsiyoruz. Çocukların sanatla buluşuyor olması bizim için çok önemli. Çocuklarımızı ne kadar sanatla iç içe yetiştirebilirsek, yarınlardaki insan kalitemiz o kadar yüksek olur. Çayırova Belediyesi olarak Anne-Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezimizde çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.