Başkan Demirci’den 16 Nisan Mesajı

Çayırova 18.04.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Demirci’den 16 Nisan Mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 16 Nisan’da gerçekleşen ve %51.41 oranında Evet ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylaması hakkında açıklamalarda bulundu.

    Güçlü Bir Türkiye’nin Adımı 16 Nisan’da Atıldı   Belediye Başkanı Demirci, 16 Nisan’da evet diyen ve milli davaya sahip çıkan milletin yanında hayır diyenlerinde kararlarına saygı duyduklarını açıkladı. Demirci, 80 Milyonuyla Türkiye’nin kazandığını, milletimizin kazandığını söyledi. Türkiye’nin önündeki büyük engelin ortadan kalktığını ifade eden Demirci, ekonomide, istikrarda ve bölgesel anlamda Türkiye’nin daha güçlü olacağını söyledi. Tercihlerini Evet olarak kullananların yanı sıra hayır tercihinde de bulunanlara saygı duyduklarını yineleyen Demirci, “Ülkemiz önemli bir virajı daha geride bıraktı. Gerek bölgesel güç olma yolunda gerekse de ekonomik açıdan güçlenme adına çok önemli bir halk oylamasını tamamladık. Ülkemizin istikrarı ve gelişimi adına çok önemli bir adımı attık. Büyük Türkiye’nin dünya üzerindeki etkisi iyi anlaşılmalıdır. Bu referandum ile birlikte kendi coğrafyasında dik duran Türkiye’miz daha da güçlenmiş, istikrarını daha da yükseltmiştir. Öncelikle %85’e yakın rekor katılımla sandığa iradesini yansıtarak demokrasimizin olgunluğunu ve kalitesini yükselten milletimize tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Bu anlamda 16 Nisan’da görev alan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve tüm seçim görevlilerimize teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca özveri ile büyük Türkiye yolunda çalışan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma da içtenlikle teşekkür ediyorum. Sonuçların ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.    
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 16 Nisan’da gerçekleşen ve %51.41 oranında Evet ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylaması hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

Güçlü Bir Türkiye’nin Adımı 16 Nisan’da Atıldı

 

Belediye Başkanı Demirci, 16 Nisan’da evet diyen ve milli davaya sahip çıkan milletin yanında hayır diyenlerinde kararlarına saygı duyduklarını açıkladı. Demirci, 80 Milyonuyla Türkiye’nin kazandığını, milletimizin kazandığını söyledi. Türkiye’nin önündeki büyük engelin ortadan kalktığını ifade eden Demirci, ekonomide, istikrarda ve bölgesel anlamda Türkiye’nin daha güçlü olacağını söyledi. Tercihlerini Evet olarak kullananların yanı sıra hayır tercihinde de bulunanlara saygı duyduklarını yineleyen Demirci, “Ülkemiz önemli bir virajı daha geride bıraktı. Gerek bölgesel güç olma yolunda gerekse de ekonomik açıdan güçlenme adına çok önemli bir halk oylamasını tamamladık. Ülkemizin istikrarı ve gelişimi adına çok önemli bir adımı attık. Büyük Türkiye’nin dünya üzerindeki etkisi iyi anlaşılmalıdır. Bu referandum ile birlikte kendi coğrafyasında dik duran Türkiye’miz daha da güçlenmiş, istikrarını daha da yükseltmiştir. Öncelikle %85’e yakın rekor katılımla sandığa iradesini yansıtarak demokrasimizin olgunluğunu ve kalitesini yükselten milletimize tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Bu anlamda 16 Nisan’da görev alan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve tüm seçim görevlilerimize teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca özveri ile büyük Türkiye yolunda çalışan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma da içtenlikle teşekkür ediyorum. Sonuçların ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.