19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Dönmez’den emniyete ziyaret!

Çayırova 30.09.2020 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Dönmez’den emniyete ziyaret!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yönetimi ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret etti. YRP Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yönetimi ile birlikte Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Dönmez; “Emniyet güçlerinin tedbirler konusundaki hassasiyeti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mesai harcayan tüm polis teşkilatımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.  Ziyarette pandemi süreci hakkında sohbet edilirken, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.  

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yönetimi ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret etti.

YRP Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yönetimi ile birlikte Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Dönmez; “Emniyet güçlerinin tedbirler konusundaki hassasiyeti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mesai harcayan tüm polis teşkilatımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.  Ziyarette pandemi süreci hakkında sohbet edilirken, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.