19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Düzdaban’dan protokol ziyareti!

Siyaset 09.10.2020 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Düzdaban’dan protokol ziyareti!

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova protokolüne ziyaret gerçekleştirdi. Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Yunus Emre Düzdaban beraberinde ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile Kaymakam Hasan Gözen’i ziyaret etti. Ziyarette Çayırova hakkında sohbet edilirken pandemi sürecinin işleyişinin ilçe ölçeğinde iyiye gitmesinden dolayı tedbirlere uyulması yönündeki çalışmaları sebebiyle Kaymakam Gözen’e teşekkür edildi. Daha sonra Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a ziyaret gerçekleştirildi. Çayırova’da yeniden başlanan eğitim dönemi hakkında sohbet ve istişare edildi. Yeni sistemin nasıl işleyeceği, ilçede öğrencilerin sorunsuz bir eğitim alması için neler planlandığı hakkında bilgi alındı. Ardından Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl’e ziyaret gerçekleştiren ekip ziyaretlerini sonlandırdı.

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova protokolüne ziyaret gerçekleştirdi.

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Yunus Emre Düzdaban beraberinde ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile Kaymakam Hasan Gözen’i ziyaret etti. Ziyarette Çayırova hakkında sohbet edilirken pandemi sürecinin işleyişinin ilçe ölçeğinde iyiye gitmesinden dolayı tedbirlere uyulması yönündeki çalışmaları sebebiyle Kaymakam Gözen’e teşekkür edildi. Daha sonra Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a ziyaret gerçekleştirildi. Çayırova’da yeniden başlanan eğitim dönemi hakkında sohbet ve istişare edildi. Yeni sistemin nasıl işleyeceği, ilçede öğrencilerin sorunsuz bir eğitim alması için neler planlandığı hakkında bilgi alındı. Ardından Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl’e ziyaret gerçekleştiren ekip ziyaretlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.