Başkan Güler'den Seyyar sandık çağrısı!

Çayırova 27.12.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Güler'den Seyyar sandık çağrısı!

Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, seyyar sandık konusunda vatandaşları uyararak, “seçimde oy kullanmak isteyen hasta veya engeli olan vatandaşlarımız için seyyar sandıklar evlere gelecek” dedi.

Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, hastalığı veya engeli sebebiyle sandığa gidemeyecek seçmenler için sunduğu "Seyyar Sandık" hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, ilgili raporu aile hekimlerinden almaları gerektiğini belirtti. SANDIK EVE GELİYOR Yaklaşan seçimler öncesi seyyar sandık konusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, "298 sayılı kanunda Mart ayında yapılan değişiklikle hastalığı yada engeli sebebiyle yatağa bağımlı vatandaşların seyyar sandık kurulu vasıtasıyla evlerinde oy kullanabilmelerinin yolu açıldı. Bu kapsamda YSK'nın bir genelge yayınlayarak bu durumda olan vatandaşların bir yakınının seyyar sandık kurulu talep formu ve bir sağlık raporu ile ilçe seçim kurullarına başvuru yapmasını kararlaştırdı" dedi. OY KULLANABİLMEK İÇİN BU TARİHLERE DİKKAT Güler, Seyyar sandıklarda oy kullanabilmek için 4-17 Ocak 2019 tarihleri arasında hastalığı veya engeli sebebiyle sandığa gidemeyecek seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile İlçe seçim kurulu başkanlığına veya muhtarlığa başvurmaları gerektiğini söyledi.
Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, seyyar sandık konusunda vatandaşları uyararak, “seçimde oy kullanmak isteyen hasta veya engeli olan vatandaşlarımız için seyyar sandıklar evlere gelecek” dedi.

Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, hastalığı veya engeli sebebiyle sandığa gidemeyecek seçmenler için sunduğu "Seyyar Sandık" hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, ilgili raporu aile hekimlerinden almaları gerektiğini belirtti.

SANDIK EVE GELİYOR

Yaklaşan seçimler öncesi seyyar sandık konusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, "298 sayılı kanunda Mart ayında yapılan değişiklikle hastalığı yada engeli sebebiyle yatağa bağımlı vatandaşların seyyar sandık kurulu vasıtasıyla evlerinde oy kullanabilmelerinin yolu açıldı. Bu kapsamda YSK'nın bir genelge yayınlayarak bu durumda olan vatandaşların bir yakınının seyyar sandık kurulu talep formu ve bir sağlık raporu ile ilçe seçim kurullarına başvuru yapmasını kararlaştırdı" dedi.

OY KULLANABİLMEK İÇİN BU TARİHLERE DİKKAT

Güler, Seyyar sandıklarda oy kullanabilmek için 4-17 Ocak 2019 tarihleri arasında hastalığı veya engeli sebebiyle sandığa gidemeyecek seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile İlçe seçim kurulu başkanlığına veya muhtarlığa başvurmaları gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.