BAŞKAN GÜR, MUHTARLARLA SORUNLARI MASAYA YATIRDI!

Çayırova 22.03.2018 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN GÜR, MUHTARLARLA SORUNLARI MASAYA YATIRDI!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçedeki dokuz mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Düzenlenen toplantıda bölgede yaşanılan elektrik ve su kesintilerinin yanı sıra Palgaz ve Telekom ile alakalı sorunlar masaya yatırıldı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçedeki dokuz mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yapılan bu istişareler ve çalışmaların ilçe halkının ihtiyaçlarına göre yapıldığını aktararak, çalışmaların ilçemizin değişimine, dönüşümüne, sosyal-kültürel altyapısının gelişmesine büyük katkılar sağladığına yürekten inandıklarını ifade etti.  HİZMET VE YATIRIM BEKLENTİ VE İHTİYACA GÖRE YAPILIYOR İlçedeki her hizmet ve yatırımın, vatandaşların beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre planlandığını sözlerine ekleyen Başkan Gür: “Çözüm odaklı ve istişareye dayalı hizmet anlayışı sayesinde ilçedeki eksikliklerin neredeyse tamamı giderildi. Bu anlamda Muhtarlarımızı demokrasinin ve yerinde yönetimin en temel taşı olarak değerlendiriyoruz. Onların görüş ve önerilerinin çok anlamlı ve manidar olduğunu her platformda da ifade ediyoruz. Muhtarlarımız bizzat vatandaşlarımızla iç içe yaşayan, tüm dert ve sıkıntılarını dinleyen, bu dert ve sıkıntıları ilgili kurumlara aktaran temel mercilerimizdir. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı olarak bide sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve muhtarlarımız ile istişare yapıp ilçemizin temel sorunlarının birçoğunu çözmüş bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte de elektrik, su, doğalgaz ve telekominasyon konularında yaşanan tüm sorunları çözeceğiz” dedi. Muhtarların sorularını dinleyerek cevaplar veren ve onlarla istişarelerde bulunan Başkan Gür, bu tür toplantıların önümüzdeki süreçte sık sık yapılacağını ifade etti.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçedeki dokuz mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Düzenlenen toplantıda bölgede yaşanılan elektrik ve su kesintilerinin yanı sıra Palgaz ve Telekom ile alakalı sorunlar masaya yatırıldı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçedeki dokuz mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yapılan bu istişareler ve çalışmaların ilçe halkının ihtiyaçlarına göre yapıldığını aktararak, çalışmaların ilçemizin değişimine, dönüşümüne, sosyal-kültürel altyapısının gelişmesine büyük katkılar sağladığına yürekten inandıklarını ifade etti. 

HİZMET VE YATIRIM BEKLENTİ VE İHTİYACA GÖRE YAPILIYOR

İlçedeki her hizmet ve yatırımın, vatandaşların beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre planlandığını sözlerine ekleyen Başkan Gür: “Çözüm odaklı ve istişareye dayalı hizmet anlayışı sayesinde ilçedeki eksikliklerin neredeyse tamamı giderildi. Bu anlamda Muhtarlarımızı demokrasinin ve yerinde yönetimin en temel taşı olarak değerlendiriyoruz. Onların görüş ve önerilerinin çok anlamlı ve manidar olduğunu her platformda da ifade ediyoruz. Muhtarlarımız bizzat vatandaşlarımızla iç içe yaşayan, tüm dert ve sıkıntılarını dinleyen, bu dert ve sıkıntıları ilgili kurumlara aktaran temel mercilerimizdir. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı olarak bide sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve muhtarlarımız ile istişare yapıp ilçemizin temel sorunlarının birçoğunu çözmüş bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte de elektrik, su, doğalgaz ve telekominasyon konularında yaşanan tüm sorunları çözeceğiz” dedi. Muhtarların sorularını dinleyerek cevaplar veren ve onlarla istişarelerde bulunan Başkan Gür, bu tür toplantıların önümüzdeki süreçte sık sık yapılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.