19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan, “İnsanımız için birlikte çalışacağız’’

Kocaeli 24.11.2015 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan, “İnsanımız için birlikte çalışacağız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası Yaşlılar ve Dernekler Federasyonu yönetimleriyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK temsilcileriyle olan görüşmelerine devam ediyor. Dilovası Yaşlılar Derneği Başkanı Meral Altunlu ve Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Gürses ile yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Tarihimizin insanlığa hizmet eden vakıfların, derneklerin ve kurumların örnek çalışmalarıyla dolu olduğunu özellikle ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin özverili hizmet anlayışını takdirle karşılıyorum. Hepimiz sizlerle birlikte insanımız için birlikte çalışacağız. Bir yetimin ve düşkünün elinden tutmak, insanlığın elinden tutmak gibidir” hatırlatmasını yaptı. ŞUURLU İNSANLAR YETİŞTİRELİM Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren derneklere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Her birimiz toplumun huzuru ve insanımızın yaşam koşullarının daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak sizler, yerel yönetimler olarak bizler ele ele vererek gerek gençlerimiz, gerekse yaşı ilerlemiş insanımız için faydalı işlerde yarışacağız. Ağaç yaşken eğilir mantığıyla yavrularımıza vereceğimiz doğru bilgiler, topluma saygılı bireylerin oluşmasına neden olacaktır. Hemşeri derneklerimizde bu alanda faaliyetlerini çoğaltırsa, inanıyorum ki gelecekte daha şuurlu inşalar yetiştirebileceğiz” şeklinde konuştu. TOPLUM YARARINA HER PROJEYİ DESTEKLİYORUZ Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Bizler özellikle genç kuşakların geleceğe iyi hazırlanabilmesi için toplum yararına her projeyi destekliyoruz. Yeter ki sürdürülebilir ve verimli bir proje olsun. Hayatımızın geçen her gün insanlığa güzel bir hediye bırakmak için sizler ve bizler çalışıyoruz. Sizlerin toplumun değerlerine sahip çıkmanız, sosyal sorumluluk alarak bize göstereceğiniz güzel ve doğru yolda hep birlikte ilerleyeceğiz” diye konuştu. Ziyarette gerek Dilovası Dernekler Federasyonu Dilovası Yaşlılar Derneği, Büyükşehir yatırımlarını takip ettiklerini de ifade ederek, gönüllere hitap eden hizmetler için teşekkür ettiler.
Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası Yaşlılar ve Dernekler Federasyonu yönetimleriyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK temsilcileriyle olan görüşmelerine devam ediyor. Dilovası Yaşlılar Derneği Başkanı Meral Altunlu ve Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Gürses ile yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Tarihimizin insanlığa hizmet eden vakıfların, derneklerin ve kurumların örnek çalışmalarıyla dolu olduğunu özellikle ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin özverili hizmet anlayışını takdirle karşılıyorum. Hepimiz sizlerle birlikte insanımız için birlikte çalışacağız. Bir yetimin ve düşkünün elinden tutmak, insanlığın elinden tutmak gibidir” hatırlatmasını yaptı.

ŞUURLU İNSANLAR YETİŞTİRELİM

Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren derneklere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Her birimiz toplumun huzuru ve insanımızın yaşam koşullarının daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak sizler, yerel yönetimler olarak bizler ele ele vererek gerek gençlerimiz, gerekse yaşı ilerlemiş insanımız için faydalı işlerde yarışacağız. Ağaç yaşken eğilir mantığıyla yavrularımıza vereceğimiz doğru bilgiler, topluma saygılı bireylerin oluşmasına neden olacaktır. Hemşeri derneklerimizde bu alanda faaliyetlerini çoğaltırsa, inanıyorum ki gelecekte daha şuurlu inşalar yetiştirebileceğiz” şeklinde konuştu.

TOPLUM YARARINA HER PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Bizler özellikle genç kuşakların geleceğe iyi hazırlanabilmesi için toplum yararına her projeyi destekliyoruz. Yeter ki sürdürülebilir ve verimli bir proje olsun. Hayatımızın geçen her gün insanlığa güzel bir hediye bırakmak için sizler ve bizler çalışıyoruz. Sizlerin toplumun değerlerine sahip çıkmanız, sosyal sorumluluk alarak bize göstereceğiniz güzel ve doğru yolda hep birlikte ilerleyeceğiz” diye konuştu. Ziyarette gerek Dilovası Dernekler Federasyonu Dilovası Yaşlılar Derneği, Büyükşehir yatırımlarını takip ettiklerini de ifade ederek, gönüllere hitap eden hizmetler için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.