19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN KILIÇ GENÇLERLE BULUŞTU!

Çayırova 07.10.2015 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KILIÇ GENÇLERLE BULUŞTU!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkanlığınca Ak- Nesil tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkanlığınca Ak- Nesil tanışma ve kaynaşma programı düzenledi. Programa Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yönetimiyle birlikte katılım sağlarken, İlçe Başkanı Zafer Kılıç da gençleri yalnız bırakmadı. Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ak Gençler olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de elimizi taşın altına koyup gece gündüz çalışacaklarını belirtirken, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkan Yardımcısı Enes Yılmaz da Üniversiteli gençlerimiz ve Ak-Nesil olarak 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Gençlerle bir araya gelen ve gençliğin önemine değinen İlçe Başkanı Zafer Kılıç, siyasi geçmişini gençlerle paylaşarak gençlere önemli bilgiler verdi. Kılıç konuşmasında; “Yarınlarımızı inşa edecek olan siz gençlerimize büyük güven duyuyoruz.  Çünkü yarınlarımızı inşa edecek olan sizlersiniz.  Her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de sizden beklentimiz büyük. Sizdeki bu enerji, bu özgüven,  inanç ülkemizi ve ilçemizi en iyi noktalara taşıyacaktır. Ak davamızın Ak neferleri siz değerli genç kardeşlerimizin inancıdır. Sizler bizim en değerli birikimlerimizsiniz. Her zaman kendinizi geliştirin. Sizler eli sopalı ve molotoflu gençler değil, eli kitap tutan,  hizmet eden gençlersiniz.  Geleceğimize sahip çıkmak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için öncelikli olarak sandığa gidip vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Ardından da, sandıklara sahip çıkacağız. İnşallah ülkemizin aydınlık yarınları sizlerin bu emek ve gayretleri üzerine yükselecek” dedi. 
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkanlığınca Ak- Nesil tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkanlığınca Ak- Nesil tanışma ve kaynaşma programı düzenledi. Programa Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yönetimiyle birlikte katılım sağlarken, İlçe Başkanı Zafer Kılıç da gençleri yalnız bırakmadı. Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Ak Gençler olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de elimizi taşın altına koyup gece gündüz çalışacaklarını belirtirken, Üniversitelerden Sorumlu Birim Başkan Yardımcısı Enes Yılmaz da Üniversiteli gençlerimiz ve Ak-Nesil olarak 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını söyledi.

Gençlerle bir araya gelen ve gençliğin önemine değinen İlçe Başkanı Zafer Kılıç, siyasi geçmişini gençlerle paylaşarak gençlere önemli bilgiler verdi. Kılıç konuşmasında; “Yarınlarımızı inşa edecek olan siz gençlerimize büyük güven duyuyoruz.  Çünkü yarınlarımızı inşa edecek olan sizlersiniz.  Her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de sizden beklentimiz büyük. Sizdeki bu enerji, bu özgüven,  inanç ülkemizi ve ilçemizi en iyi noktalara taşıyacaktır. Ak davamızın Ak neferleri siz değerli genç kardeşlerimizin inancıdır. Sizler bizim en değerli birikimlerimizsiniz. Her zaman kendinizi geliştirin. Sizler eli sopalı ve molotoflu gençler değil, eli kitap tutan,  hizmet eden gençlersiniz.  Geleceğimize sahip çıkmak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için öncelikli olarak sandığa gidip vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Ardından da, sandıklara sahip çıkacağız. İnşallah ülkemizin aydınlık yarınları sizlerin bu emek ve gayretleri üzerine yükselecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.