Başkan Kahraman AK Genç Darıca’yı Ağırladı!

Darıca 06.12.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Kahraman AK Genç Darıca’yı Ağırladı!

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları misafirliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetimini teşkilat binasında ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, "AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak 2019 seçimleri için daha güçlü, daha dinamik ve daha enerjik bir kadro ile çalışmalara başlıyoruz. Biz gençler geleceğin teminatıyız. AK Parti olarak gençleşmeye başladık. Gençlik kollarımızda 30 yaş sınırından dolayı kadrolarımız sürekli yenileniyor. Darıca'da da görevi devralan İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu'na başarılar diliyorum." dedi. DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'dan sonra konuşan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, "Öncelikle İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman'a bizleri ağırladığı için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Biz gençler olarak 2019 seçimlerine daha güçlü ve daha çok çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız başta Darıca’mız sonra da Kocaeli’miz için hayırlara vesile olsun." dedi. Konuşmaların ardından planlama yapılarak çalışmalar gözden geçirildi. Toplantı, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetiminin, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'a hediyelerini taktim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları misafirliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetimini teşkilat binasında ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, "AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak 2019 seçimleri için daha güçlü, daha dinamik ve daha enerjik bir kadro ile çalışmalara başlıyoruz. Biz gençler geleceğin teminatıyız. AK Parti olarak gençleşmeye başladık. Gençlik kollarımızda 30 yaş sınırından dolayı kadrolarımız sürekli yenileniyor. Darıca'da da görevi devralan İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu'na başarılar diliyorum." dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'dan sonra konuşan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, "Öncelikle İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman'a bizleri ağırladığı için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Biz gençler olarak 2019 seçimlerine daha güçlü ve daha çok çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız başta Darıca’mız sonra da Kocaeli’miz için hayırlara vesile olsun." dedi. Konuşmaların ardından planlama yapılarak çalışmalar gözden geçirildi. Toplantı, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetiminin, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'a hediyelerini taktim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.