BAŞKAN KARABACAK’A DERNEKLERDEN ZİYARET!

Darıca 22.12.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK’A DERNEKLERDEN ZİYARET!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, hafta içini yoğun tempoda geçirdi. Başkan Karabacak, Gebze Genç MÜSİAD ve Darıca Karslılar Derneğini ağırladı. Ardından Emek Mahallesi’nden bulunan Hacı Kemal Destebaşı bilgi evindeki yerli malı programına katılan Karabacak, bilgievi öğrencileri ile vakit geçirdi.

GENÇ MÜSİAD VE KARSLILARDAN DAVET VAR Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, ziyaret kabulünden ötürü Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, 29 Aralık 2016’da saat 14.00’te Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur ve Darıca Karslılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Evde Çocuk Bakım Elemanı Yetiştirme” kursunun sertifika dağıtım törenine Başkan Karabacak’ı davet etti. Karabacak ise, Darıca Karslılar Derneğine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Darıca Karslılar Derneği’nin ardından, Ümit Akın’ın dönem başkanlığını sürdürdüğü Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) yönetimi Karabacak’ı ziyaret etti. Ziyarette Gebze Genç MÜSİAD’ın yeni başkan adayı olan Enes Malkoç bugün saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongreye Başkan Karabacak’ı davet etti. MALKOÇ BİLGİ VERDİ Genç MÜSİAD’ın başkan adayı Enes Malkoç, kongre sonrası sürdürecekleri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğinin altını her platformda çizen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, genç işadamları ve sanayicilerin reel sektöre öncülük edeceğine inandığını ifade etti. Başkan Karabacak, tek adaylı gerçekleştirilecek olan kongre sonrasında başkan adayı Enes Malkoç ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yoğun geçirdiği günün ardından Emek Mahallesi Hacı Kemal Destebaşı Bilgi Evi öğrencileri ve velilerinin hazırladığı yerli malı haftası etkinliğine katıldı. Burada bilgievi öğrencileri ile bir araya gelen Karabacak, bilgievi öğrencilerinin ve velilerinin taleplerini dinledi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, hafta içini yoğun tempoda geçirdi. Başkan Karabacak, Gebze Genç MÜSİAD ve Darıca Karslılar Derneğini ağırladı. Ardından Emek Mahallesi’nden bulunan Hacı Kemal Destebaşı bilgi evindeki yerli malı programına katılan Karabacak, bilgievi öğrencileri ile vakit geçirdi.

GENÇ MÜSİAD VE KARSLILARDAN DAVET VAR

Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, ziyaret kabulünden ötürü Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, 29 Aralık 2016’da saat 14.00’te Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur ve Darıca Karslılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Evde Çocuk Bakım Elemanı Yetiştirme” kursunun sertifika dağıtım törenine Başkan Karabacak’ı davet etti. Karabacak ise, Darıca Karslılar Derneğine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Darıca Karslılar Derneği’nin ardından, Ümit Akın’ın dönem başkanlığını sürdürdüğü Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) yönetimi Karabacak’ı ziyaret etti. Ziyarette Gebze Genç MÜSİAD’ın yeni başkan adayı olan Enes Malkoç bugün saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongreye Başkan Karabacak’ı davet etti.

MALKOÇ BİLGİ VERDİ

Genç MÜSİAD’ın başkan adayı Enes Malkoç, kongre sonrası sürdürecekleri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğinin altını her platformda çizen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, genç işadamları ve sanayicilerin reel sektöre öncülük edeceğine inandığını ifade etti. Başkan Karabacak, tek adaylı gerçekleştirilecek olan kongre sonrasında başkan adayı Enes Malkoç ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yoğun geçirdiği günün ardından Emek Mahallesi Hacı Kemal Destebaşı Bilgi Evi öğrencileri ve velilerinin hazırladığı yerli malı haftası etkinliğine katıldı. Burada bilgievi öğrencileri ile bir araya gelen Karabacak, bilgievi öğrencilerinin ve velilerinin taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.