BAŞKAN KARABACAK'A ÖNEMLİ GÖREV

Darıca 09.03.2017 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN KARABACAK'A ÖNEMLİ GÖREV

Üç dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesine atandı.

      01 Mart 2017 tarihinde terör soruşturması kapsamında Savur Belediyesine İlçe Kaymakamı İdris Koç’un kayyum olarak atanmasının ardından, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta bilgi ve birikimlerini paylaşması için Savur ilçesinde görevlendirildi. VATANIMIZA HİZMETİ İBADET BİLİYORUZ Özellikle terör olaylarından dolayı yeterince hizmet alamayan belediyelere yapılan görevlendirmeler kapsamında Savur ilçesine atanan Başkan Karabacak, “üç dönemdir Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için paylaşacağız. Kısa süre içinde ekibimizle birlikte Savur’a giderek, belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit edip, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Her karış toprağını kutsal bildiğimiz vatanımıza hizmeti ibadet olarak görüyoruz. Şahsımıza tevdi edilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” diyerek görevlendirme ile ilgili düşüncelerini açıkladı.    
Üç dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesine atandı.
 
 

 

01 Mart 2017 tarihinde terör soruşturması kapsamında Savur Belediyesine İlçe Kaymakamı İdris Koç’un kayyum olarak atanmasının ardından, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta bilgi ve birikimlerini paylaşması için Savur ilçesinde görevlendirildi.

VATANIMIZA HİZMETİ İBADET BİLİYORUZ

Özellikle terör olaylarından dolayı yeterince hizmet alamayan belediyelere yapılan görevlendirmeler kapsamında Savur ilçesine atanan Başkan Karabacak, “üç dönemdir Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için paylaşacağız. Kısa süre içinde ekibimizle birlikte Savur’a giderek, belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit edip, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Her karış toprağını kutsal bildiğimiz vatanımıza hizmeti ibadet olarak görüyoruz. Şahsımıza tevdi edilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” diyerek görevlendirme ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.